Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DzieckoSzczescia

Czy fiut naprawde moze nagle sflaczec ze stresu?

Polecane posty

Gość DzieckoSzczescia

Cos mi sie wierzyc nie chce! Ja i on w akcji. On niezbyt doswiadczony. Miziamy sie i oboje jestesmy podnieceni, jemu sterczy pala na calego. Ja chce sie kochac od tylu, nie wiem czy on to kiedykolwiek robil. Obracam sie wiec, on wie o co cho i kleka za mna, probuje wsadzic ale mu sflaczal w jednej chwili tak ze nie da rady! Moja reczna robota nie pomaga, choc normalnie potrzebuje kilka sekund zeby go tak "postawic". Dopiero jak go delikatnie polozylam na plecy i mu pare razy jezyczkiem przejechalam tam to znowu stanal na wysokosci zadania ;-) Ale z pozycji juz zrezygnowalam, nie chcialam ryzykowac bo bylam juz na maksa podniecona. Kolezanka zasugerowala, ze to ze stresu no bo ma malo doswiadczenia i ta pozycja jest niezbyt latwa na poczatku. Ale jak to mozliwe? Jemu sie bzykac chce, ja mu cipke wypinam a tu nagle sledz?!

Gość no tak jest
mojemu ze stresu nie calkiem stawal

Gość DzieckoSzczescia
no ale jak to tak nagle? rozumiem ze moze mu w ogole nie stanac ze stresu, no ale jak jest sie juz w akcji? przesz mi tez ze stresu nagle cipka nie wyschnie ;-) zartuje oczywiscie ale jakos jako kobieta nie jestem w stanie tego pojac tak do konca