Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tina bobmna

nie umiem gadac z facetami

Polecane posty

Gość tina bobmna

o czym gadac z facetam jak sie jest sam na sam jakie teamty poruszac mam taki problem ze jestem albo zbyt powazna albo zbyt frywolna w rozmowie, tzn robie duzo aluzji jak rozmawiac?

Gość tina bobmna
ok ok ale o czym gadac

Gość facet co lubi ...
aluzje to nic złego a faceci wolą milczące kobiety , milcząca kobieta to skarb.

Gość strickcte
milczaca kobieta to skarb, ale wtedy, kiedy pijany maz wraca do domu z urodzin kumpla :) a na poczatku nalezy mowic, sluchac, rozmawiac najlatwiej jest po prostu sluchac, co on mowi, i zadawac pytania,w trakcie odpowiadasz na jego pytania jakos leci

Gość facet co lubi ...
oczywiście nie chodzi mi o picie a o pewien stereotyp że kobiety to gaduły ;)

Gość Monika1990
tina bobmna - mam ten sam problem:/ też nie wiem o czym można rozmawiać z mężczyznami:( dlatego często znajomości kończyły się na pierwszej randce bo po prostu za mało mówiłam przez co pewnie byłam odbierana jako mruk albo jakaś pusta laska która nie ma nic do powiedzenia... a powodem mojego milczeniaj est głownie niesmiałosc z której nie moge sie wyleczyć:( na szczęscie mojemu obecnemu chłopakowi to chyba nie przeszkadza. aczkolwiek chcialabym wiedziec co mozna zrobic zeby byc bardziej rozgadaną, zwłaszcza przy facetach.

Gość Monika1990
to powie ktoś o czym można gadac?:p

Gość facet co lubi ...
kobieta nie musi się wysilać cytując pewien film a raczej pewnego Pana bohatera filmowego : "moim przywilejem jest pytać Twoim nie odpowiadać..." na pytania :D

Gość Monika1990
czyli istnieją faceci którzy lubią sobie czasami pomilczec z kobietą??:p jakie to pocieszajace;p

Gość scarlet1976
jak jest bardziej kontaktowy facet to nie ma tegoo kłopotu,bo rozmowa się toczy spontanicznie,ale są tacy z ktorych trzeba wszysko wyciagac jak na torturach a wtedy to juz wogole męczarnia takie spotkanie. W Sumie ciezko jest jednoznaczie odpowiedziec na postawione pytanie, to zalezy od tego jaki to człowiek, czym sie interesuje itp

Gość facet co lubi ...
faceci nie są kontaktowi , dobra kobieta udaje (bardzo przekonująco) że facet jest bardzo interesujący i błyskotliwie prowadzi konwersację ;)