Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klaudia_23

Nie mialam jeszcze chlopaka...Co jest nie tak

Polecane posty

Gość Klaudia_23

Mam juz 23 lata - mieszkam w duzym miescie w ktorym wprost roi sie od slicznych chlopakow jednak mi do tej pory nie udalo sie nigdy zadnego poderwac a i oni raczej stronia odemnie Moze wina tkwi w moim wygladzie? Prosze doradzcie cos bo juz dluzej tak nie moge a tutaj i ja czy jest we mnie cos nie tak? http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/691a074550af78f1.html

Gość wedwewerwerr
jestes bardzo ładna

Gość w psiej budzie
przestań się wreszcie brać za dziewczyny

Jestes bardzo ładna naturalną dziewczyna :0 i uważam że jeżeli jest tak jak piszesz to problem tkwi w Twojej psychice a nie w wyglądzie :)

Gość tam tam pam
śliczna jestes... :) :) ja tez nie miałam chłopaka a nie naleze do typowych brzudul :( a moze to cos z facetami jest nie tak a nie z nami?? :D :P

Gość takie oto cuś
zdecydowanie nie chodzi o wygląd, musisz mieć coś nie tak z główą albo co

Gość ja tez jestem niby ladna....
ale co do mojego charakteru to jestem tak zamknieta w sobie ze potrafie sie wogole nie odzywac w grupie powyzej 2-3 osob:O nawet poprostu nie mam ochoty zeby do kogos kogo nie znam gebe otwierac:O ale chcialabym chociaz zobaczyc jak to jest miec chlopaka:(....dzis ide na impreze...nie usmiecha mi sie tam isc no ale coz trzeba wychodzic szczesciu na przeciw;)

Gość stokrotka stokrotkaaaaaaaaaaaa
Ładna z ciebie dziewczyna i tak jak ktos cześniej pewnie problem lezy w twojej głowie. A czy przypadkiem nie masz tak, że poznasz jakiegoś faceta i już snujesz wobec niego wielkie plany? ;)

1 myślą że jesteś zajęta 2 nie próbują bo być może boją się odrzucenia 3 starają się ale może Ty tego nie dostrzegasz Musisz działać sama, spróbuj 1 zagadać..

Gość Klaudia_23
Dziekuje Wam za mile slowa - Wydaje mi sie ze jestem przecietna studentka - kiedys zagadalam chlopaka w bibliotece - umowilismy sie na spotkanie - na trzecie juz nie przyszedl

Taak,ewidentnie masz coś z główką ;).

Gość Klaudia_23
Anke dlaczego uwazasz ze mam cos z glowka? to dla mnie wazne

Gość Klaudia_23
Eh zobaczyliscie troche golizny i robicie wielkie halo - wiem jestem troche wyobcowana i dzika ale niestety nikty nigdy nie mowil mi ze ladnie wygladam i ze mam dobra figura - ja sama nie wiem jak odbieraja mnie inni dlatego pytam Was o to czy z moim wygladem jest wszystko ok tym zdjeciem pewnie was zszokuje ale ciekawi mnie jakie beda komentarze -mile widziane komentarze plci brzydszej czy wam sie podobam? http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/e84eae8191e65059.html

Gość ot i napisałem
hmm fotki które pokazujesz, oprócz tej pierwszej raczej nie pasują do nieśmiałej studentki jaką podobno jesteś. Ale jeżeli to ty naprawdę to jesteś bardzo ładna i o nic się nie martw znajdziesz chłopaka.

Gość Klaudia_23
hmm - nie pasuje na studentke - ludzie gdzie Wy zyjecie .. studiowal ktos z Was kiedys .... a ze troche nagosci Was szokuje to nie wiem o kim to swiadczy...przeciez nic co ludzkie nie jest nam obce...

Gość dfdsf
linki nie dzialają :o

Gość daj wiecej fotek