Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monika1990

do dziewczyn i nie tylko - puder a przytulanie

Polecane posty

Gość Monika1990

jestem ciekawa jak wy sobie radzicie z tym problemem, bo ja jak na razie w ogóle sobie nie radze;p otóż chodzi o to ze jak jestem pomalowana tj mam puder na twarzy to przytulając się do mojego chłopaka zostawiam mu plamy na koszulce:( wiem ze najlepszym wyjściem jest nie nakładać pudru przed randka ale niestety mam taka cerę ze muszę używać pudru żeby zamaskować syfki i blizny po nich:/ bez pudru wyglądam dużo niekorzystniej:( może znacie jakieś pudry które jakimś cudem nie brudzą ubrań? wasi faceci wkurzają się jak zdarzy się wam ich umazać?;p

Gość puder zostawiam na koszulkach
tez tak mam :P ale nikt nie robi z tego tragedii, jeszcze mu tak nie pobrudziłam żeby sie rzucał :P

Gość Monika1990
szczerze mówiąc to gdybym była facetem na pewno by mnie to wkurzało:p

Gość Monika1990
nikt więcej się nie wypowie?

Gość Monika1990
wiem że to bzdet ale na dluższą metę jest wkurzający;p

Gość pół drogerii
No to najwyraźniej kupujesz słaby podkład, zaopatrz sie w cos z wyższej pólki,a nie bedzie brudził ubrania twojego faceta. ;) Mój sie strasznie wściekł jak mu podbrudziłam koszulę od VISTULi, ale to akurad była pomadka. ;P :D

Gość Monika1990
mam fluid z lirene, to chyba nie jest jakas najgorsza firma, a jednak plamy zostają:(

Gość pół drogerii
lirene ma przystepna cene, ale też zależy jakiego rodzaju uzywasz, ja kiedyś kupiłam podkład tej marki jakiś kryjący (taki z czerwonym paskiem na opakowaniu) i był do d******py! Później sie zastanawiałm po cholere ja kryjący kupiłam ;/ :D Ktos napisał wcześniej, że może za dużo podkładu nakładasz na twarz i dlatego jak czegos dotkniesz to od razu brudzisz i na 99% miał racje. :D

Gość Monika1990
mój jest w szarym opakowaniu bez żadnego czerwonego paska. niby nie nakładam dużo, w każdym bądź razie nie widać że mam tapetę. może spróbuje jednak po zrobieniu makijażu zetrzeć "nadmiar" chusteczką;) zobaczę czy będą efekty;) aha i po pudrze w kamieniu jest to samo:(