Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

JandM

Pytania

Polecane posty

Wiem :) ale mam nadzieję, że wytrzymałeś/ aś do końca :) Z góry wielkie dzięki :)

W celu napisania publikacji a jeśli materiał będzie dość liczny to zaproponujemy komuś pracę magisterską na naszym wydziale :)

Dzięki :) Jeżeli możesz to polecić ją swoim znajomym!

Gość ciekawskie stworzenie
a bedą gdzieś wyniki i wnioski? ;)

Na razie zbieramy odpowiedzi :) Analiza ich będzie trwała dość długo ponieważ planujemy zebranie ok 1000 odpowiedzi :) Co do wniosków to może za 1,5 roku nie wcześniej :)

Gość sfafs
Ja widze jeden poważny brak w ankiecie- jak dla mnie, nie ma prawidłowej odpowiedzi;/ No ale to takie tam osobistyczne spostrzeżenie

Gość sfafs
bodaj 35. O powody dlaczego się nie rozmawia- wybitnie brakuje mi rubryki inne do samodzielnego wypełnienia, albo opcji że nie wstyd czy strach przed odtrąceniem, ale nieumiejętność wyrażania się w tematach powiązanych z seksem sa blokadą.

Dzięki wielkie za sugestię :) Jak sam widziałeś/aś ankieta jest na tyle rozbudowana, że dodatkowe pytania nie wchodzą w grę. Mnóstwo respondentów nie kończy jej! Ograniczyliśmy ją do minimum :) W pytaniu 35. jest dużo możliwości np. do przykładu który podałeś pasuje odp. boję się odrzucenia, śmieszności bądź też negatywnej oceny. Dzięki z uwagę i mam nadzieję, że rozumiesz...

Gość sfafs
ankietę rozumiem, ale strach przed odrzuceniem czy wstyd to jedno. Brak umiejętności nazwania emocji, fantazji itp, nieumiejętność ubrania ich w słowa, to coć całkiem innego niż obawa!!