Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Alaaa19

Kontakt po zerwaniu...

Polecane posty

Zerwal ze mna byly 3miesiace temu..Dzis rozmawialismy.Od 3misiecy-ani razu z soba nie zamienilismy slowa,az dzis ja napisalm do Niego,on mi zaczal proponowc przyjzn i w sumie rozmawialismy po Przyjacielsku..Jednak ja cos czuje do Niego..Nie ma sensu mu o tym mowic bo na te chwile jest POSTANOWIEONE,ze jestemy przyjaciolmi..jednak rozmowa byla bardzo..miła;) Jak myslicie jest jakas szansa??

Gość szansa jest
nie spieprz tego

Gość różnie może byc
bo ja liczyłam na powrót do byłego a tu nic....2 lata przyjaźni i nic z niej nie wynika

Gość Juus
Wiesz ciezko powiedziec, mioj byly tez ze na zerwal, zaczelismy sie przyaznic. Tez cos do niego czuje ale mu o tym nie mowie, bo wiem ze nie ma sensu, czasami bywa tak ze wydaje mi sie ze wszystko sie ulozy, bo widac ze jest o mnie zazdrosny, a za chwile mnnie olewa po calosci ;/ Trzymaj go na dystans, tak jest najlepiej....

Kochani nie ma przyjaźni między byłymi partnerami. Zawsze jedna ze stron odczuwa coś więcej. Dwa razy wkopałam się w taki układ...źle na tym wyszłam. Lepiej nie przyjaźnić sie z byłymi, bo najczęsciej źle się to kończy i niestety cierpimy...

Gość oczatek brązowy
Kolorowe - masz rację! Ja szarpałam się przez rok w tej tzw."przyjaźni" z facetem, który mnie rzucił, a którego ja nadal kocham bardzo.Jakiś miesiąc temu podjęłam decyzję - no contact, bo za bardzo boli. I jest odrobinę lepiej. Zacisnąć zęby i wyciągnąć wtyczkę - to moim zdaniem jedyna szansa, żeby się pozbierać. Pozdrawiam, i nie dajcie się laski robić w konia:)

Gość Kajka----
Jezeli cos sie do faceta czuje, to nie jest to zadna przyjazn! Dlaczego dziewczyny oszukujecie same siebie?

Alaaaa, nie będzie to łatwa przyjaźń. Będą w nie Twoje ciche łzy w poduszkę, wspomnienia i marzenia, których nie zrealizujesz. Będzie cierpienie. Zrobisz jak zechcesz, ale licz się z tym, że tak właśnie będzie.:(