Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czterolistna koniczynkaaaa

Facet zaprosil mnie do siebie, i co teraz?

Polecane posty

Gość czterolistna koniczynkaaaa

Dodam ze nie znamy sie dlugo, ani nie spotykalismy sie wczesniej gdzies na miescie, jedynie na zajeciach jestesmy w tej samej grupie. Klikalismy na gg sporo, rowniez przez sms-y. Lubimy sie ale tez nie mielismy jakiegos sporego kontatku ze soba. Dlatego tak w rozmowie wyszlo i jestem zaskoczona, zaprosil mnie do siebie i chce dla mnie gotowac! I teraz pytanie, zaprosil bo chce mnie blizej poznac, czy juz ma na cos nadzieje? Bo jak dla mnie to raczej kolejnym etapem znajomosci powinno byc piwo na miescie a nie od razu dom?

ja tez na 1 randce bylam w mieszkaniu faceta. Najpierw spacer, potem herbata u niego w domu. I tez nie liczył na seks. Po prostu lepiej sie rozmawia siedzac z kims na kanapie niz w barze lub na imprezie. Jesli mu ufasz i wiesz ze Cie nie zgwałci to sie z nim spotkaj. Zjecie kolacje, pogadacie i wrocisz do domu.

Gość czterolistna koniczynkaaa
No ale na cos jednak chyba liczy zapraszajac do domu? Wiadomo bedzie winko a pozniej niby jak wroce do domu?

zlo, no wlasnie skad mam byc pewna ze mnie nie zgwalci? Nie znam go az tak dobrze jeszcze:/

Gość mnie też zaprosił na pierwszą
randkę do siebie. Też gotował. A potem poszliśmy do łóżka. A teraz jesteśmy małżeństwem. I to nie z wpadki!

Gość jak nie na seks
to ja bym nie poszła - bo po co - siedzieć i rozmawiać????

hmm... no tu CI nie pomoge, bo ja znałam faceta 4 dni, poszlismy na spacer, po godzince do niego na herbate, po kolejnej godzince wrociłam do domu. 10 min później dostałam od niego smsa. Juz 2 rok jestesmy razem. Jesli sie boisz to mu odmow. Powiedz ze wolisz gdzies na miescie. Jesli nie zalezy mu na seksie to sie zgodzi... choc ja i tak wolałabym sie spotkac w mieszkaniu, cisza, spokój, mozna sie wyluzowac. A jak nie chcesz to nie pij alkoholu - przeciez nikt Cie do tego nie zmusi. A jak wrocisz? Taksówka?

Moze nie boje, ale nie ufam zadnemu facetowi, mialam kiedys nieprzyjemna sytuacje. Nie wiem dziwne to bylo bo chcial sie spotkac jak najszybciej:/ Jesli chodzi o taksowke to nie mam zamiaru placic;)

Gość lubisz lody smietankowe
czterolistna koniczynkaaaa TO LEC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a myslisz ze ja ufam? znasz go dłuzej niz ja swojego obecnego :) jesli go lubisz, dobrze sie dogadujecie... to gdzie tkwi problem? facet chce Ci ugotowac kolacje... milo z jego strony. Decen to, idz, nie pij alkoholu, w razie potrzeby uciekaj gdzie pieprz rosnie :)

Gość lizak1001
Jak nie na seks to po co chcesz tam pojsc ? Chyba sie starzeje.

Jeżeli się boisz to umówcie się w innym miejscu, albo zabierz ze sobą gaz paraliżujący :D Ja ze swoim byłym też pierwsze spotkanie mialam u niego w domu i wcale nie chodziło mu o seksik :)