Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mariano italianoooo

Czy tylko ja lubie kobiety starsze?

Polecane posty

Gość mariano italianoooo

Zastanawiam się ilu nas jest panowie. Od zawsze podobały mi się starsze dziewczyny. Byłem z dziewczynami w swoim wieku, młodszymi, ale zawsze najbardziej podobały mi się starsze. Kiedy miałem dwadzieścia lat myślem że to młodzieńcze zafascynowanie, ale teraz dobijam do trzydziestki i od dłuższego czasu spotykam się tylko z kobietami w wieku 35-40 lat. A najciekawsze jest to, że czasami wybieram sie ze znajomymi na jakieś tańce na mieście i w klubach pełno napalonych małolat. Wystarczy dobrze się ubrać, założyć jakąś obcisłą koszulkę i laski same oczka puszczają. Oczywiście podraznia to męskie ego, bo dziewczynki młode i sliczne jak laleczki, ale w łóżku to już nie to samo. Niby wiedzą co i jak, ale bez porównania ze starszymi kobietami. W łóżku zdecydowanie lepiej mi z prawdziwymi kobietami a nie z małolatami. Czy macie podobne doświadczenia i upodobania? Panie tutaj apel do Was, czasem wiek jest waszym atutem i według mnie macie coś czego nigdy nie będą miały młodziutkie dziewczynki.

Gość hgdsiytdaut
Jestes prawdziwym męzczyzną:) oby takich więcej pzdr

Gość Młode nie wiedza co do czego
hehehehe

Gość Młode nie wiedza co do czego

nie tylko ty lubisz starsze panie. ja tez. np. Pania Stasie ze swietlicy ktora zawsze dawala mi cukierki. Bardzo ja lubie.

Gość Dziewannnnna

Mam 35 lat i uwielbiam 69 az do spustu :)

lubie tez mlodszych