Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szu2

milosc netowa

Polecane posty

Gość gooooopiejeje
to sie okaze jak jest naprade ogladalam dzis na jednym kanale program e-milosc pokazuj jak przebiegaja te spotkania internetow czasami sie udaje ale dzis 2 pary jednak do siebie nei pasowaly wiec spotkanie dopiero wszystko weryfikuje ale jedna laska np podawala malo aktualne zdjecie no i niestey zmienila sie i koles mial o to troche zal ale ona oczywiscie o tym sie nie dowiedziala tak samo ja biore pod uwage to ze np nie bedzie nic iskrzylo mimo tego ze teraz jest ok

Gość szu2
wiesz bywa roznie czasem dwie osoby chca bardzo ale cos nie wychodzi sa jakies inne rzeczy ktore sa przeszkoda

Gość gooooopiejeje
Hej Predatorko:) moze y masz dla mnie jakies skazówki:)?? Szu ile razy sie tak spotkales z kms przez net?? ja mam z10 znajomosci tego typu za soba, wiec jakies doswiadczenie mam wic mniej wiecej wiem co to oznacza takie spotkanie:)

ale tytul" milosc netowa"... mozna domniemywac ze to gorszy rodzaj milosci... a czy w ogole mozna uzyc takiego określenia? moze bardziej by pasowalo zauroczenia przez internet... bo to chyba w kategoriach fascynacji nalzey rozpatrywac....:O

Gość szu2
dla mnie to jest lekcja pokory

Gość szu2
moze gorszy moze lepszy echhhzreszta jakie to ma znaczenie?

Gość szu2
masz racje zreszta to wszystko iluzja fatamorgana mysle ze milosc to wymysl poetow a reszta to jakies nie wiadomo co

Gość szu2
milego wieczoru

Gość gooooopiejeje
Szu nie odpowiadaszna pytania;)

Gość anetix
Szu, i tak nie warto , ja tak kręciłam mając męża, a teraz się rozwodzę z orzeczeniem o mojej winie. Ja wymazywałam wszelakie ślady o rozmowach, a mąż który się nie znał na komputerze i tak się połapał, bo to i tak się tam gdzieś zapisuje i to może być dowód o twojej niewierności.

Gość szu2
byc moze ze ty masz z tym wiekszy problem ja jakos nie i generalnie mam to gdzies czy sie dowie czy nie i kogo bedzie wina

Gość szu2
no coz czasem zycie daje nam wiele mozliwosci

zycie daje nam zajebiscie wiele mozliwosci , a my i tak nie umiemy z niego czerpac.. sami sie dobijamy pierdolami i nakrecamy.. po co sobie tak utrudniac ten i tak nedzny zywot na tym lez padole? bez sensu... nie umiemy cieszyc sie z tego co mamy.. a to blad... :P

Gość szu2
a co mamy? ? net mamy ale to za malo.chcemy wiecej duzo wiecej

z każda sekundą myśli walczę z bezsilnością wołam niemym krzykiem w nicość Twoich uczuć jestem echem w pustej przestrzeni Twych myśli