Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ona DDD

On bogaty Ona biedna

Polecane posty

Nie powiem żebym była biedna... żyje przeciętnie... jestem na utrzymaniu rodziców...nie mam jak zarobic na siebie... moja rodzinka utrzymuje sie tylko z pensji taty plus jakis tys zł róznych \"dodatków\". Nie jest źle ale nie jest też rewelacyjnie ... no i gdybym miala być z kims kto zaklada wlasna dzialalnosc gospogarcza...czyt. kwiaciarnie. Stać go na to by czynszu za lokal płacic 5 tys mies, jezdzi autem za 50tys, jego wyplata (teraz 2tys) starcza mu na 2 tyg!, mieszka sam z mama w nowo wybudowanym domu pod Wroc... no ogolnie facet przy kasie... uwazacie ze z czasem moga byc z tego jakies problemy, sprzeczki...? nie wiem, takie cos ma szanse ?

Gość wisła z krakowa
wiesz co moze teraz nie ale nie wykluczone ze jego rodzice beda przeciwko wam, bedą mu pierdolić głupoty . uwazam ze w póżniejszym czasie może ci w kłótni i w złości wypominac ( chociaz w rzeczywistosci tak by nie myslał)

On mieszka tylko z mama, podobno jego ojciec był delikanie mówic zły i go nie zna. To nie tak że tu ciagle o kasie... nie jestem materialistką... ale wydaje mi sie ze to moze być problem... wlasnie nie teraz ale za jakiś czas... moja mama mnie dzisiaj tak nakrecila zebym zwrocila uwage na jego podejscie, bo Ona z tata tez tak miala nigdy nic nie powiedział ale raz jak sie napił.. to jej wypomnial poiwedzila ze potem przepraszal strasznie ale to boli.. i nie wiem, pytam bo moze ktos tez byl w takiej sytuacji.

Gość wisła z krakowa
no ja bylam w takiej sytuacji ale juz nie jestem:) Minowicie ja mialam kase a moj obecny nie mial nic. Ja pracuje studiuje mam ok 4000zł na miesiać mieszkam z mamą wiec mam prawie cała kase dla siebie a moj obecny nie mial nigdy pieniedzy dopiero co teraz zaczął konkretnie zarabiać. Nigdy mu nie wypomnialam, jak potrzebował kasy nigdy nie powiedział mi tego otwarcie zawsze to ja sie go pytałam czy chce pare groszy bo być może w przyszłości to ja bede chciala od niego, niechętnie ale brał. Wieć powiem ci ze zalezy to tylko i wyłaćznie od charakteru człowieka, może twoj nie jest taki zły.. i nie bedzie ci wypominał, musisz tak jak to napisalas ,, go wybadać,, :)

nie... on od jakiegos czasu tam prauje i w przyszlym mies. ma juz dzialac ta jego kwiaciarnia. jego matka ma jaks firme i z niej maja sporo kasy.. a teraz pracował przez te 3-4 mies za te 2tys zeby w domu nie siedziec.

Gość a z czego zyje przez pozostale
2 tygodnie?

dopiero go poznaje :) nie wiem dokladnie. wiem tylko ze pieniadze ma i sie z nimi nie musi liczyc tak jak ja.

Gość wisła z krakowa
A wywyższa sie, ze on ma pieniądze a ty nie? ps ile masz lat?

nie... nie wyczulam jeszcze zeby sie jakos wywyższał. ale to poczatek znajomosci... ja 18 On 25

Gość wisła z krakowa
no to w pożniejszym czasie napewno cos wyczujesz albo i nie( jeśli chlopak nie jest taki ,, co to nie on,,) Albo powiedz mu ze masz pieniadze i ne potzebujesz pomocy bo jestes samowystarczalna :)