Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kotka na rozgrzanym dachu

Areobiczna 6 Weidera - kto zaczyna ze mną?

Polecane posty

hej czy jest ktoś chętny, żeby się przyłączyć? na ogół mam do wszystkiego słomiany zapał, szybko się poddaję, ale teraz mam naprawdę mocne postanowienie zaczynam od dzisiaj tak w ogóle to chyba przypadkiem wkleiło mi się w jakąś inna zakładkę forum, ale co tam najwyżej będzie dwa razy :)

Gość Lzej mi kiedy placze
Robilam te cwiczenia, wytrzymalam tydzien. Bardzo męcza psychicznie. Trzeba byc naprawde wytrzymalym.

Gość paulinka Anka 18
ja chetna

wiem, że są męczące, dla mnie przede wszystkim fizycznie :) widać mam niski próg bólu i trudno mi wytrzymać trzysekundowe napięcie mięśni ale dam radę, zawzięłam się :) miło mi paulinka Anka 18, że się dołączasz :)

Gość paulinka Anka 18
:) ja mysle ze dam rade:P ma wielki brzuchol

eh,wydrukowalam sobie te n zestaw cwiczen i zbieram sie do niego juz 2 tydzien i nie moge,jakos same brzuszki wychodzily mi lepiej i potrafilam ich zrobic ze 100-150 w ciagu dnia,ale z przerwami,a do tej 6 jakos mi ciezko podejsc.Bo w tym caly ambaras ze nie mozna robic tego na raty

Gość prawie40-stka
a ja robiłam a6w na przełomie kwietnia i maja,ukończyłam choc ostatnie dwa tygodnie to już myśłałam ,ze nie dam rady ale jestem zawzzięta mimo mojego wieku.Chodze jednak na silównie 3 razy w tyg ,biegam,jeżdzę na rolkach i rowerku...Jezeli ktoś nie ćwiczy niczego to marnie widzę szanse na ukończenie a6w.

ja w sumie chuda jestem, ważę ok. 46 kg., ale z brzuchem mam akurat problem :( rano jest płaski, prawie wklęsły, ale później już delikatnie się pod bluzka zaznacza :) zresztą mam na brzuchu za dużo wałeczków i fałdów skóry :)

prawie 40-stka, podziwiał za upór i systematyczność ćwiczeń :) ja nigdy na siłowni nie byłam, ale za to zaczęłam ostatnio trochę biegać :) a powiedz czy po ukończeniu a6w widziałaś wyraźna różnicę? i w ogóle co to za tekst "pomimo mojego wieku" przecież jesteś młoda! i chciałabym jeszcze spytać czy to normalne, że po ukończeniu serii ćwiczeń w pierwszych dniach jest wrażenie drżenia wszystkich mięśni i takiego dziwnego rodzaju zmęczenia, coś takiego jakby robiło ci się słabo :) czy później leci juz jakoś z górki?

zagląda ktoś tutaj? :P