Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

O.S.T.R_a

Po co się odezwał, skoro sam zerwał?

Polecane posty

Gość fhgfhgnhgn
cos pierdolnelo, zatrzeszczalo, zahuczalo :P ja tez juz po 1,2 spotkaniach wiem czy chce kontynuowac znajomosc czy nie a nie po 2-3 miesiacach spojrzen w oczy, pocalunkow odstawiam szopki...

no tak..my kobiety to wiemy... ale faceci myślę, że myślą wtedy tą mniejszą główką i szukają dodatkowych korzyści heh mój mnie nie wykorzystał w tym względzie..gdyby umiał założyć gumkę i się tak nie ciśnieniował, to pewnie by mu się udało:P no ale chyba usatysfakcjonowało go to do czego doszło, marne to było, no ale niektórym jak widać niewiele do szczęścia potrzeba:classic_cool:

Kolorowe mam:D:classic_cool: "...nie przesłuchujecie ta? wyrzuciliście ta? wyrzuciliście? to was serdecznie pierdolę kurwa!! będziecie moje demo wyrzucać?! pierdolę wasz cały biznes!!" :classic_cool: sory, że akurat cytuję fragment z mięskiem, ale tak mi się teraz na myśl nasunęło:classic_cool: Adam🌻👄

Taaaa...jeździsz czarnym mercedesem a wyroki śmierci wydajesz sms-em. Będę Cię szukała w mieście seksu i przestępczości :classic_cool:

dokładnie:classic_cool: nie mogę wejść na linka, bo jakieś treści dla dorosłych i trza się zalogować:P

Gość fhgfhgnhgn
wyrwalam fajnego faceta na czacie :classic_cool: tylko jak okreslic czy on normalny skoro kazdemu poprzedniemu odwalalo i ja naznaczona bolem i cierpieniem ,nie umiem odroznic dobra od zla :P

dzięki;) nie znam... ale zorientuję się w temacie:classic_cool: no no no...nawet buja.... uciekam spać... dobrej nocy i do następnego🖐️

\"ylko jak okreslic czy on normalny skoro kazdemu poprzedniemu odwalalo i ja naznaczona bolem i cierpieniem ,nie umiem odroznic dobra od zla\" bardzo prosto. Jak nie będzie cię pociągał a zdjęcie będzie wywoływało odruch wymiotny to on jest normalny :classic_cool:

Gość fhgfhgnhgn
przed chwila....przeszlismy na gg:P ale juz nie jest tak sympatycznie jak na czacie...

Gość fhgfhgnhgn
to fakt...poznalam ex narzeczonego na czacie i okazal sie byc zlamasem ;o

Gość fhgfhgnhgn
:classic_cool: