Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Paker2000

Kto popisze bo nudy??

Polecane posty

Gość jolka123456
ok tylko kurteczke załoze :P i juz :P a Ty Pijok pytaj :P

Gość jolka123456
Pijok nie przejmuj sie nasza rozmowa pytaj powaznie tutaj kazdy pijany xD hehe paker przygotuje cos i zaraz bedzie heheh XD

bo ja pracuje w tzw showbiznesie i pracuje ze mna taka jedna fajna panna i fajnie nam sie gada i wogole podchodzi do mnie rozmawiac i sie zawsze przeciska z tylu i fajnie czuje jej piersi na plecach i mnie żga w brzuch czasami i gladzi po plecach, co to znaczy?? :) podobam sie jej??

Gość jolka123456
ej a duze masz łozko ?:P

Gość jolka123456
wiec, po moich doswiadczeniech, kolezankach, powiem ci tak jak sadze, sa dziewczyny u ktorych to cos znaczy nie, i chce ci ona cos pokazac w ten sposób, ale tez trzeba pamietac ze kobiety znowu bardzo od mezczyzn sie nie roznia mimo wszystko no i , jest 2 opcja ze ta laska tylko sie bawi, popatrz na jej znajomych srodowisko, jak kreci sie w ogol niej pełno kolesi i to takich o, przecietnych bardzo ponizej to nie warto, jezeli jednak nie to znaczy ze jej sie podobasz :P wiec morał :P bierz ja :D

eee, juz nie wiem kto komu odpowiada wiec nie przeszkadzam wam i ide pic gdzie indziej bo widze ze trojkata nie reflektujecie :(

Gość jolka123456
a to fajnie paker:P bo juz mialam krzyczec ze ja mam wieksze:P a tu nawet nawet:P hehe

Gość jolka123456
e no bez jaj pijok ;p zdrowko a nie :P uciekasz:P

ja musze konczyc na gg bede dopiero we wtorek a jutro na kafe narka :P nie zapomnij przyjsc jolka :P

Gość jolka123456
hah siii juuu XDDD hehehe

ehhh, ja to bym co druga wzial :) ale ta teraz cos mi zrobila ze mysle i mysle o co moze jej chodzic...

Gość jolka123456
a nie probowales sie umowic? lepiej jak ci powie ze nie i wiesz na czym stoisz, a jak chce to sie umowi nie ;) lepiej przezyc ze ona nie chce, niz czaic sie i nie wiedziec o co kaman

Gość jolka123456
Dobranoc wrrrr :P

no kurde wlasnie chcialem ja jakos podejsc teraz na dniach ale tak pracujemy ze sie mijamy:/ ale ostatnio mi przyznala ze skoro koncze prace a ona zaczyna to ze nudno bedzie beze mnie wiec moze cos to znaczy... kurde pisze jak jakis nastolatek nawiedzony :O

Gość izitomek
nie lam sie pijoku, z kazdym dniem bedzie lzej