Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BędęWdzięcznaZaJakąkolwiekOpin

Poradźcie co myśłicie o tym

Polecane posty

proszę poradźcie co myślicie o tym ?? Stara się o was jakiś tam facet, ale Wy macie już kogoś i pomimo tego że podoba wam się ten gościu, nie zawracacie sobie nim głowy, bo macie już kogoś, tamten wiem że wy macie kogoś a mimo tego dalej zabiega o wasze względy, po czym Wasz partner podchodzi do niego i mówi żeby tamten dał spokój jego kobiecie, bo takie zachowanie nie jest na miejscu,na co ten gościu odpowiada i tu UWAGA: ona mi sie nie podoba i nie jest w moim typie :/ jak to interpretować?

KoloroweKredki :) hehehe ok ok, ale jak możesz powiedz co o tym myśleć? dlaczego tak dziwnie się zachował ten gościu ?

Gość błękitny kwiatuszek
Jak Twój facet widział że tamten do Ciebie zarywa i ty sama to czułaś to logiczne jest że powiedział tak z braku jakiegokolwiek argumentu w swojej obronie albo chciał byś się poczuła mało atrakcyjna (kosz dla faceta to uraza na męskiej dumie)

no ale powiem wam że jeszcze nie miałam takiej sytuacji , zabiega o względy , a później mówi : wcale mi się nie podoba.

KoloroweKredki hehheh zgadzam się w zupełności z Tobą, :) dziwny gaściu :)

Gość błękitny kwiatuszek
predzej chcial wyjsc z twarza, to typowo prostackie zagranie opierajace sie na takiej samej zasadzie jak bycie milym do czasu. chcesz cos dostac jestes milym...prosisz prosisz i nic wiec probujesz to uzystac placzem,zloscia,agresja (dziecinne zagrania) tu dziala to na tej samej zasadzie nieskuteczny podryw konczy sie wyzwiskami bo nie umie sie przyjac kosza na klate;)

błękitny kwiatuszek :) to jak mogę się teraz odegrać na nim?:)

Gość błękitny kwiatuszek
a po co schodzic do tego samego poziomu jaki on reprezentuje? gozej sie poczuje wiedzac ze nic sobie z tego nie zrobilas co on wygaduje

błękitny kwiatuszek wiesz moze masz rację tylko że wiesz troszkę przykro mi było jak mi to mój facet mówił, nigdy jeszcze żaden facet tak nie zachował jak tamten, a zaczęło się od tego że ten gościu bez powodu kiedyś podszedł do nas jak sobie spacerowaliśmy w parku i pod pretekstem że mój nie tak popatrzył na niego jak ten jechał autem, pojechał za namiii jak sobie szliśmy wylazł z auta i z rękoma do mojego : choć się bić!! mój się pyta ale o co ci chodzi,: a bo krzywo się lampisz, aż się cały telepał i trząsł, no coś okropnego :/, więc powiedziałam: jestes bardzo niekulturalnym facetem, bo prawdziwy facet z klasa tak się nie zachowuje, proszę, idź sobie stąd, i daj nam spokój.

Gość za_duzo_czytania_ale
Zwyczajnie się wystraszył Twojego faceta ! To jakiś niewymowny cienias i burak ! Zostań przy swoim i ciesz się, że masz takiego rycerza, przed którym mięczaki podkulają ogony i czmychają gdzie pieprz rośnie :)

za_duzo_czytania_ale dzięki za podtrzymanie na duchu, wiesz czasem sie idzie nieźle zdziwić co do zachowania facetów.

Gość błękitny kwiatuszek
wiec sama widzisz ze ten koles ma poblemy osobowosciowe. szuka zaczepki, byc moze urazenie Ciebie mialo wzbudzic agresje u Twojego chlopaka by chcial sie bic. takich kretynow lepiej zostawic w spokoju niz podsycac ogien z doswiadczenia wiem ze osobnicy z zachwiana rownowaga emocjonalna sa nieobliczalni. kiedys zostawilam faceta dla ktorego bylam calym zyciem poczatkowo chcial sie ciac by wzbudzi we mnie poczucie odpowiedzialnosci gdy to jednak nie poskutkowalo zaczal wyzywac mnie od dziwek,suk itd:) dlaczego tak postapil?kochajac mnie ponad zycie? bo nie dostal tego co chcial wiec w rozczarowaniu chcial i mnie w jakis sposob skrzywdzic, urazic, wkurzyc.

błękitny kwiatuszek :( nie wiem co powiedzieć, totalny kretyn, zdesperowany cwaniaczek, mam nadzieję że nie wróciłaś do niego.

Gość błękitny kwiatuszek
nieee:) nie wchodzi sie dwa razy do tej samej rzeki:) nauczylam sie ze wyzwiska to najprostrza linia obony ludzi malointeligetnych nie maajcych nic do powiedzenia . obrazic kogos jest latwo natomiast gozej jest przyjac krytyke i wulgaryzmy w spokoju. to nalezy szanowac

wiesz co, ale sama pewnie nigdy byś nie przypuszczała że facet który Cie szaleńczo kocha posunie się do takich skrajności...

Gość błękitny kwiatuszek
spotkalam sie z takimi osobnikami ze juz nic nie jest w stanie mnie zaskoczyc. nie raz zostalam zbluzgana przez osobe po ktorej bym sie tego nie spodziewala. przyklad mojej bylej przyjaciolki: po 3latach bycia razem jej chlopak ja rzucil bo "musial sie wyszumiec" stwierdzil ze musi przespac sie z innymi (ona byla jego pierwsza partnerka) ona czekala po paru miec przypomnial sobie o niej i sie zeszli wydaje mi sie ze to jeszcze gosze niz pare nic nie znaczacych slow wypowiedzianych pod wplywem emocji

czekam na dalsze Wasze przemyślenia i wypowiedzi, dziękuję i pozdrawiam

Gość Martinni
przeciez to widać jak czarno na białym, facet jest w Tobie zabujany i zazdrosny