Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

różowa żelka to ja

Czare włosy- mam dość!!

Polecane posty

Mam Dlugie czarne włosy (za łopatki).Oczywiście farbowane no i tak jak w temacie mam ich juz serdecznie dość.Przyznam szczerze ze nie mam tyle kasy zeby isc do fryzjera . Jak wy sie pozbywałyście czarnej farby z włosów? Dodam,że mój naturalny kolor włosów to ciemny blond.Nie chcę przejść na jakis jasny kolor.Poprostu chce miec taki ładny brąz moze byc nawet czekoladowy brąz. Bardzo proszę o odpowiedzi.

Gość Anq25
domowymi metodami tego nie zrobisz..tzn jak sie uprzesz to zrobisz ale będziesz miec bardzo zniszczone wlosy. Na pewno nie rozjaśniaczem, jak już preparatem do dekoloryzacji.

Gość scarlet1976
Czesc Ja tez się zdecydowałam na czarne włosy,ale fryzjerka mi mówiła ze będzie cięzko coś z nimi zrobić jak będe chciala coś nowego.Tez bym nie kombinowała na własną ręke.Rozumiem,ze nie masz kasy, ale moze masz jakąs znajoma fryzjerkę która by ci pomogła prze odbarwianiu??Jak nie to sie wstrzymaj,moze zaoszczedzisz trochę kasy i pójdziesz do fryzjera.Jak trafisz na jakis tańszy zakład i będziesz chciala jeden kolorek na włosach to tak100 pln plus- minus. Pozdrowionka

Pzrede wszystkim uzbieraj pieniadze na dobry salon. Dekoloryzacja niszczy włsoy, a u osiedlowego fryzjera z racji niskich cen nie maja zbyt dobrych kosmetyków. W domu sama nie kombinuje, bo póxniej bedziesz załować!!!!

Gość scarlet1976
cholerka-powiem Ci ze ja na farbowanie i pasemka chodziam do jednego z takich tańszych salonów u mnie w mieści,zawsze byłaz zadowolona z usług, nie robią wałków w produktami, mają dobra dobrą opinię, są trzy salony tego wlasciciela i zawsze są kolejki .

Gość LadyPretensja
Ja farbowalam wlosy na ciemny szatyn(byl prawie czarny)i poszlam do fryzjerki zeby mi rozjasnila.Polozyla mi pare jasnych pasemek(oczywiscie blond to one nie wyszly)i odrazu poczulam sie lepiej.Potem dwa tyg pozniej poszlam raz jeszcze,znowu mi nalozyla pare pasemek i teraz wygladam bardzo fajnie.Jestem szczupla i ciemny kolor sprawial ze moja twarz wygladala na jeszcze szczuplejsza niz mialam.Czuje sie teraz super! :)