Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tomcioszek

znowu nie mam siły na nią

Polecane posty

znowu wnerwiła sie na mnie , nawet nie wiem dlaczego, czuje sie fatalnie , zalezy mi na niej, a jej ? czuje ze nie , choc ona twierdzi ze tak

Gość kłótnie na/po imprezie
to powszechna sprawa - przejdzie Wam jak zwykle

cholernie mi zalezy , owineła mnie wokol palca, jestem na kazde jej zawołanie , doskonale wie ze moze zrobic ze mna wszystko bo mi zalezy

Gość to nie badz na kazde zawolanie
niech sie troche zastanowi nad swoim postepowaniem

mam to samo z moim chłopakiem. rada jest jedna, znajdź odskocznie. jakichś nowych znajomych, pasję, rozrywkę . ja mam dużo zajęć i nie myślę już tyle o facecie, który próbuje mnie zdominować. magazynuję siły i zbieram się do zerwania :) :) jak nie możesz z nią wytrzymać i wykańcza CIę to może też lepiej rzuć ją zamiast sprawiać sobie ból i żyć nadzieją że będzie lepiej...

Gość ma romans na boku
sedes ale ci ta kolorowa zallazla za skore:D i tylko dlatego ze cie nie chce?

Gość ma romans na boku
po co rozdajesz maila na lewo i prawo - teraz cierp

a moja przyjaciółka mowiła : czas na kobiete, ona jest inna niz te ktore spotkałes , sama powiedziała mi co mam zrobic zeby ją zdobyc , zrobiłem to bez przekonania - nie sadziłem ze sie uda , udało sie, ale teraz zaluje wykancza mnie psychicznie , rozmowy przynoszą nikle zmiany, stara sie przez tydzien a pozniej znowu to samo, wymaga ode mnie mnostwa rzeczy, a sama nie daje nic w zamian , nawet słowa dziekuje nie usłysze albo doceniam to ze chciałes zeby dobrze wyszło, słysze ciagle : nie podoba mi sie, nudzi mi sie , nie chce,

Gość sedes kiedys pisales
ze masz 35 lat to ile w koncu? ke?

Gość ochłodź stosunki
zobaczysz będzie zmiana za bardzo się starasz to dlatego cie olewa

Gość ochłodź stosunki
sam te ploty o sobie rozsiewasz to co sie dziwisz:P

jakis czas temu powiedziałem sam sobie : ze bede starac sie tak samo jak ona , efekt: po tygodniu, nie starasz sie , nie mowisz miłych słow kurde zakochany chyba jestem ,

a mi ktoś powiedział , że związki to takie przeciąganie lin...każdy ciągnie na swoje, raz jedno jest oschłe to drugie musi nadskakiwać, znowu drugie strzeli focha to pierwsze ma przepraszać...:o i w końcu te liny pękają... na pocieszenie powiem, że każde zakochanie mija :)

nie wiem czy zakochanie mija , wspomnienia ulatują ale uczucie zostaje od mojego poprzedniego zwiazku mineło ponad 2 lata a ja nadal tesknie i kocham , staram sie nie myslec staram sie poswiecac obecnej kobiecie , cholernie boli mnie serce

takie czasy, ludzie to egoiści myślą tylko o sobie, nie o drugiej połówce...albo nie doceniają co mają dopóki nie stracą. ja wyluzowałam , z wielkiej miłości zostało kumpelstwo z posiadaniem na wyłączność...badziewie :o ale jak czytam kafeterię to widzę jak wyglądają związki i już mi to zwisa ...

Gość pzw niezalogowany
tomcioszek jesteś żałosny. :o🖐️ Pomiatasz sobą, jak ścierą i dziwisz się czemu nie ma do Ciebie szacunku. :o🖐️

a ja mu współczuję, bo to chyba wrażliwy facet ...no albo to prowokacja, ale mam nadzieję że nie i istnieją jeszcze tacy faceci :)

zawsze znajdzie sie ktos kto powie ze jestem załosny , pewnie mozesz tak powiedziec , widocznie nie masz takich problemow jak ja