Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no w czym

W czym wyjsc na plaze jak sie ma cellulitis?

Polecane posty

Gość no w czym

Mam cellulitis. Niestety nie maly. Mimo,ze jestem szczupla i w miare wysportowana to moja skora wyglada fatalnie. Chcialabym w tym roku nie unikac plazy. Wymyslila,ze kupie sobie spodenki do plywania.. mam ladny biust i brzuszek dlatego tylko nozki chce w miare ukryc. Co myslicie o spodenkach do plywania (takich troszke dluzszych do polowy uda. Nie bardzo szerokich..)

Daj spokoj kup sobie najbardziej odlotowy kostium i paraduj w nim z radoscia i pewnoscia kobity, ktora tylko jak wiekszosc nie jest super doskonala :D

Gość a widzialas w ogole
jakie osoby są na plazy? Tych o nienagannej figurze modelki jest jak na lekarstwo.:P nie miej kompleksów.

Jeżeli Ci te spodenki nie będą przeszkadzały w pływaniu, to jak najbardziej pomysł jest OK. Ponoć \"opalony cellulit\" jest o wiele mniej widoczny. Kiedyś przeglądałam jakiś temacik na zdrowiu i urodzie o peelingu kawowym, po którym cellulit staje się prawie niewidoczny. Nie wiem, czy to prawda, bo nie mam cellulitu, ale sprobować mogłabyś.

Gość no w czym
Peelingi robila-nie pomagalo. W dodatku mam pekajace naczynka na nogach - wiec i banki chinskie odpadaja. Wiem jakie osoby sa na play. Ale ja nie chce straszyc innych swoim wygladem. Poprostu kupie takie spodenki do plywania (Billabong albo Roxy maja fajne wzory). Ktora ma jeszcze jakis pomysl?

Gość zamiast spodenek
na spacer po plaży załóż chustę pareo a w wodzie przeciez nikt nie dostrzeże że masz cellulit.:P

Gość ddddddddddddddddddddddddddd
wez mnie nie wnerwiaj,cellulitmasz,wielkie halo,to ja powinnam w kombinezonie po plazy chodzic,bo jestem dosc pulchna a chdze w stroju i czuje sie seksi:)

Gość najlepiej nie chcodż wcale
mógłbym cię gdzies tam spotkać i straciłbym apetyt na widok twojej skóry.......siedź w domu , na plaże tylko ładne powinny miec wstęp a dla brzydul ewentualnie wydzielone miejca i tabliczki ostrzegawcze żeby się ktos przpadkiem nie zapędził

Gość w sukience

Z taką zwiewną chustą luźno przewiązaną ba biodrach, to też niegłupi pomysł. Ale jeśli mam być szczera, to na plaży oglądam naprawdę przeróżne ciałka, takie z bardzo zaawansowanym cellulitem też i nie zauważyłam, by właścicielkom tych ciałek lub innym plażowiczom jakoś to przeszkadzało. Jeżeli ktoś nie ma ochoty oglądać Twojego cellulitu, to niech się nie gapi, a jeżeli mu on przeszkadza, to niech sobie wybuduje prywatną plażę i wpuszcza tam tylko modelki. Owszem - być może jesteś bardzo wstydliwa, nieśmiała itp. Potrafię to zrozumieć - w takim wypadku faktycznie dłuższe spodenki lub chusta mają rację bytu.

Gość nhjkl
...w foliowym worku?....

Gość no w czym
Nie jestem bardzo wstydliwa. Jednak wiem jak wygladam dlatego pomysl ze spodenkami uwazam za najlepszy. Zalozylam taki topik bo bylam ciekawa czy ktoras z was ma podobny problem i jak sobie z tym radzi. Poki co..mezczyzni paraduja po plazy w boardshortach wiec mysle,ze kobieta w damskich boardshortach i w bikini od gory moze wyglac dobrze.