Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skacowany i wystraszony

Znowu wczoraj popilem i mam dzis lęki -

Polecane posty

boje sie swiata, ludzi, rozmowy,chce sie zaszyc w swej samotni w pkoju.Jutro dopiero bede sie czul normalnie

Gość żegnaj kochanie
wyobrażam sobie Ciebie jako niezłe ciacho :P

Gość lotka__
Trzeba bylo pic?

jestem wysoki, przystojny ale mam penisa 13 cm :-( będzie mnie ktos chciał?

Gość żegnaj kochanie
ja bym chciała. pewnie wyglądasz teraz marnie... mmm seksi :D ale nie bede się napalać bo pewnie nic z tego nie będzie :(

Gość a w kosciele byliscie

Gość a jak sie goni franke
ja te leki uciszam mineralna zmieszana z zimnym bronkiem:D

skoro juz tu się pojawiłam, to ogłaszam ,ze niedługo jadę do kazioka dolnego :classic_cool: będzie tam ktos z kaffe?

ja tylko pije alkohol w soboty, pozniej juz nie ruszam.Więc nawet piwo odpada bo jak dzis wypije to znowu bede mial lęki jutro a chce byc normalny

Gość odtsaw alkohol
Domyślasz się chyba skąd biorą się twoje lęki. Nie od dzis wiadomo o silnym i bezpośrednim działaniu alkoholu na mózg człowieka. Reakcje mogą być rózne. O konsekwencjach wolę nie mówić. Sam wiesz co chyba, co robisz. Po prostu przez alkohol niszczysz sobie mózg. A lęki to sprawa niezbyt ciekawa. Wystarczy nie pić albo pić mniej. Zobacz sam co Ci służy a co nie.

Gość cvv
lęki pojawiają się u alkoholikow po piciu . idź do terapeuty i ustalcie czy nim nie jesteś

Gość żegnaj kochanie
fantazjuję o upijaniu się z Tobą...

Gość odtsaw alkohol
A co do twych gabarytów.....to powiem Ci, że istnieją także dziewczyny o różnych gabarytach.....wystarczy się dopasować.

Gość cvv
" wystarczy się dopasować " he he no to już widze jak na randkach sprawdzają swoje genitalia ....

Gość cvv
zycie jest troszke bardziej skompilkowane . spodoba mu sie dziewczyna , zakocha sie a ona w nim ... i okaże się że " nie pasują w tej sferze do siebie ". jakoś nie widzę jak można takie rzeczy odpowiednio wcześniej sprawdzic.

Gość odstaw alkohol
Bredzisz cv, że aż...... Przecież nie może sobie wziąć kogoś z kim się nie dopasuje. To jest gwarancja udanego związku. Są jeszcze (podobno) kobiety oziębłe, ale wtedy ...co on miałby z tego.

Gość cvv
to ty bredzisz bo zakładasz nierealne sytuacje ... i może czytaj ze zrozumieniem bo nigdzie nie pisze że ma sobien wziącsc "niedopasowaną " tylko mówie że niełatwo się dopasowac a dla ciebie to takie proste jak dopasowanie majtek do tyłka żenada....

Gość cvv
gratuluje zdolności czytania ze zrozumieniem a komunały na temat dopasowania wsadz sobie między posladki słonko :-) i naucz się myślec jak czytasz

Gość odstaw alkohol
Zresztą , w programach i w gazetach spotkałam sie z takimi stwierdzeniami, że długość penisa nie odgrywa zdecydowanej roli, gdyż pochwa kobieca jest unerwiona tylko w pierwszych 8 cm.

Gość cvv
dla jednych ma , dla innych nie. problem w tym jak się dopasowac skoro uczucia pojawiają się często wcześniej niz seks. dopiero potem wychodzi ZONK - ona może czuc się niezaspokojona a jemu bedzie przykro. więc jak się chcesz dopasowac? oczywiście to jest możliwe ale nie takie proste jak piszesz " wystarczy sie dopasowac ". masz bardzo prosty świat w głowie dziewczyno.

Gość cvv
Banalaly ---- > ciekawe słowo chyba BANAŁY to po pierwsze . jest też takie słowo : KOMUNAŁY . odsyłam do słownika :-)

Gość Do kwiatkowej
Od tych twoich skażonych złoścliwością przytyków, odpadną ci kwiatki sukienki (metafora). I masz czelność pisać, że jesteś przeszczęśliwa. Człowiek szczęśliwy nigdy nie kieruje się złoścliwością. Więc.......nie fałszuj.

Gość odtsaw alkohol
Z tobą nie podejmuje żadnej dyskusji cvvvvvvvvv

Gość cvv
jak komuś się nie dowali to dzień stracony a tu co jeden to lepszy ... albo pocieszacze od siedmiu boleści albo złośliwe pindy udające błyskotliwe intelektualistki :-O

Gość cvv
odtsaw alkohol Z tobą nie podejmuje żadnej dyskusji cvvvvvvvvv NO TRUDNO BY CI BYŁO SKORO WYPACZASZ SENS WYPOWIEDZI INNYCH OSÓB A POTEM CZUJESZ SIĘ URAZONA JAK KTOŚ TWOJĄ GŁUPOTĘ WYTKNIE. CZYTAJ ZE ZROZUMIENIEM TO UNIKNIESZ KRYTYKI :-) pozdrawiam