Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anna śmieszkaaaa

randka o 22 ???

Polecane posty

poznałam faceta zaproponował spotkanie i mówi ze moze spotkamy sie w tygodniu ja mówie ze pracuje do 22 wiec w tygodniu nie bardzo w weekend co najwyzej a on ze nie po pracy sie spotkajmy to po ciebie przyjade jak skonczysz....... dodam ze kolesia nie znam , i chyba troche nie na miejscu jest zeby sie spotykac tak pozno co sadzicie?

Gość puppinka
weekend pewnie spedza z zona lub legalna dziewczyna. gdyby mu zalezalo to by sie spotkal wlasnie w weekend jako ze wtedy jest wolny czas.

Gość malyna007
ja mysle ze ok, moze tak bardzo zalezy mu na spotkaniu ze nie chce czekac do weekendu, niekoniecznie musi chodzic mu o seks, moze chce z Toba pogadac a przy okazji podwiezc Cie do domu, ja bym sie spotkala, zobaczysz co i jak, przeciez do seksu Cie nie zmusi, a przynajmniej bedziesz wiedziala o co mu chodzi

nie wiem czy nie chce...moze chce ale mówił to w sensie ze co bedziemy czekac do weekendu.ze po mnie po pracy wpadnie pomijajac fakt pracy do 22 i spotkan po nocach po 8h pracy na produkcji .taka praca na wakacje ...to jak konczne to wygladam jak kupa.jestem zmeczona wiec nie chce mi sie zwyczajnie

watpie ze ma zone bo troche młody jest zreszta na spotykałam go w tym samym lokalu co tydzien no prawie...wiec nie wiem czy jakby miał dziewczyne to by go tak chetnie puszczała:P

Gość malyna007
to chodzi Ci o zmeczenie czy o niepewnosc czemu on chce po 22 spotkanie? bo to 2 rozne rzeczy, powiem tak jak chcesz sie naprawde z nim spotkac to sie ogarnij po pracy w lazience, umaluj, przebierz i ok, a jak sie boisz ze za pozno o 22 to albo sie przekonsz albo bedziedz dalej tak gdybać

Gość malyna007
to zaproponuj weekend... a jak bedzie nalegal to sie poswiec, co jesli to ten jedyny? :P haha

ale o jakiej randce ty mowisz ? przeciez on powiedział ze przyjedzie po ciebie tylko :) moze chce cie tylko odwiezc do domu ? chce cie zobaczyc ? spedzic chwile z toba ? robisz niepotrzebna afere :D 22.00 to młoda godzina :) na dworze jeszcze nie jest tak ciemno :)

że tez wszystko musi ci sie kojarzyć jednoznacznie ... :P