Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość helphep

jak drobno kroic pieczarki do kremu pieczarkowego?

Polecane posty

Gość helphep

szczerze mwoiac nie mam pojecia.. bardzo drobniutko czy tak np jak do ziemniakow?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość helphep
up

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość przecież to na być krem
:-O to co ty chcesz kroić? :-(

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość zetrzeć na tarce

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość kucharz 1 rok
drobno . tak jak chcesz w kostkę chyba najlepiej ;] tak jakbyś chciała żeby to wyglądało ;))

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
popieram żywe sreberko - część zmiksuj a część pokrój w małą kostkę. Właściwie to można zmiksować wszystkie pieczarki, skoro to ma być krem :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Anq25
smaze w plastrach a potem miksuje.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×