Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zonkaniewolnica

obowiązki domowe/podział

Polecane posty

Gość zonkaniewolnica

Otoż mam 1 córke oraz męża,sama jestem bezrobotna.. W sumie to ja robie wszystkow domu,bo mąz wraca z pracy o 19 i czeka tylko na obiad a swoich rzeczy nie wypierze,natomiast córka studiuje i pracuje i też wraca pozno i też nie wypierze swoich rzeczy.Mimo ze ma 20 lat ja dalej piore jej rzeczy. Oczywiscie sprząta w swoim pokoju ale to tylko 1 raz w tygodniu a nigdy sama nie zapropnuje ze np posprząta całe mieszkanie. Jak to jest u waS?

Gość aniabion
Ja mam 2,5 letniego synka i jestem w ciąży ale domem zajmuję sie tylko ja. Niestety mąż nie ma do tego smykałki:-) ON pracuje , ja teraz jestem na chorobowym ale wcześniej też pracowałam i wszystkie obowiązki domowe były na mojej głowie.Fakt jeżeli poprosze o coś męża to to zrobi ale np do kuchni wcale sie nie pcha, pranie , sprzątanie też nie - no może wytrzepać chodniki. Niestety taki typ i jeszcze tak go wychowałam ;-)

Gość do lalakoeowkhe
u nas jest tak, ze generalnie jest elastyczny podzial zajec, ale maz pracuje, po powrocie zabiera malego na spacer, robi wieksze zakupy. Ja nie moge byc taka aktywna, gdyz jestem w koncowce ciazy. Ale w domu sprzatam, piore, gotuje, zajmuje sie dzieckiem...