Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

blackAngel1

bóle. pomozcie!

Polecane posty

Jestem w 8 miesiacu ciąży. od paru dni biore zastrzyki na krzepliwosc krwi. Od wczoraj czuje bóle (przy niektorych ruchach np. przy kładzeniu się a najbardziej przy przewracaniu sie na drugi bok) w okolicach intymnych ( w miejscu owłosienia). Nie wiecie czym to moze byc spowodowane? prosze o pomoc.

Moja siostra też tak miała od 8 miesiąca gdzieś.A była zupełnie zdrowa.Może tak to już jest.Po prostu skóra się rozciąga. Ona nie mogła spać bo każde przewrócenie się to był ból.A mówiłaś o tym ginekologowi??

Właśnie nie rozmawiałam jeszcze z lekarzem, dlatego pisze o tym tutaj. Nie chcę wydzwaniac w niedziele, bo nie wypada :) Wizyte mam dopiero pod koniec tygodnia,a przez telefon to i tak pewnie nie zrozumie o co mi chodzi :(

Wydaję mi się to normalne.Skóra biedna rozciągnięta i jeszcze się rozciąga.No jak pisałam moja siostra też tak miała i nawet nieraz jak podniosła ręce do góry sięgając po coś to też ją ciągło.Także chyba nie masz powodu do zmartwień:) Śmigaj jutro do lekarza to rozwieje twoje wątpliwości.Życzę zdrowej dzidzi i szybkiego porodu:) Ja też się staram od 3 cykli i nic.Mogę zapytać po ilu wam się udało?????

Ok :) dzieki bardzo za pomoc :) Udało nam się po 2 miesiacach :) Nie spodziewałam się, że tak szybko to pojdzie :) Tobie też życzę wszystkiego dobrego :) Powodzenia :)

Gość jestem w 36 tc
Ja tez mysle, ze to normalne, poniewaz tez mam takie bole. Do tego moj synek jest juz spory, wiec boli mnie np. przewracanie sie z boku na bok, chodzenie i stanie (bo gdzies mnie uciska i kl uje w dole brzucha) i ogolnie coraz mniej fajnie sie czuje...Pocieszam sie tylko, ze to juz koncowka :) Trzymaj sie :)

Dzieki wielkie :) Uspokoiłyście mnie :) Niewiele nam zostało:) ja mam termin na 25 sierpnia :) Tez nie moge sie doczekac :P