Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaga89

co oznacza taki sluz????prosze odpiszcie

Polecane posty

Gość jaga89
mleka?????

Gość abcabcabc
Dokładnie tak, czytałam gdzieś że picie mleka zmniejsza ilość podejrzanego śluzu Mam dwójkę dzieci

Gość mallorca east
Witaj! Ja jestem obecnie prawie w 6 tygodniu ciąży i mam taki biały śluz, papokowaty i ciągnący się. U mnie test wykazal że jestem w dniu, w którym powinnam dostać miesiączkę. Powodzenia

Gość abcabcabc
ktos sie za mnie pidszywa, ja dzieci jeszcze nie mam chociaz juz czas bo 30 -stka blisko;/ ale jakos ciezko mi sie zdecydowac , chociaz dzieciaczki uwielbiam

Gość jaga89
abcabcabc....dlaczego mnie tak dziwnie pobolewa w dole brzucha nad ranem bolalo mnie w pachwinach tak jak by cos rwalo sie w srodku teraz tez czuje takie lekkie klucia jajnikow ....pewnie to ta wstretna okres sie zbliza:(

Gość abcabcabc
bole podb=rzusza moze sa spowodowane zblizajacym okresek ale niekoniecznie! kurcze nie wiem ale badz dobrej mysli :)

Gość abcabcabc
wierze sie Wam uda:) a ztym mlekiem to nie ja ppisalam

ja sobie zaczernilam nicka juz raz padla ofiara glupiego podszywacza

Gość abcabcabc
Masz bóle podbrzusza? to przestań się walić żelazkiem!

Gość abcabcabc
a jak to zrobic by nikt sie nie podszywal?

Gość Jordannnaa
ja miałam taki biały sluz i jestem w ciazy...ale jeszcze pzred zrobieniem testu miałąm taki śluz wiec ciaza ejst mozliwa,ale moga byc tez inne przyczyny wiec zrób test

to fajnie mozna wtedy normalnie pisac bez zmartwien ze jakis glupi podszywacz sie zabawia

Gość hubba bubba
śluz w ciąży to indywidualna sprawa każdej kobiety. U jednych w ciąży śluz jest rzadki i białawy i zwykle jest go więcej niż w okresie "bezciążowym".U innych na początku ciąży występuje śluz o konsystencji budyniu,ale również biały, nieprzezroczysty i w dużych ilościach. Także trudno stwierdzić jaki śluz powinien być, nie u wszystkich jest taki sam.

Gość zaniepokojona91
witam, mam nadzieję że ktoś mi pomoże:) od ostatnich kilku miesięcy (4-5) miałam dosyć regularne cykle tzn 28-30 dni. w tym miesiącu ok 24 dc pojawił się u mnie śluz zabarwiony krwią, widoczny tylko przy podcieraniu. następnego dnia miałam już normalny biały śluz, po dwóch dniach znowu pojawił mi się śluz zabarwiony krwią i tak na zmianę do teraz. dodam że mam biały nierozciągliwy śluz. czy ktoś może mi pomóc i wypowiedzieć się na ten temat? jeśli mój cykl miałby być taki jak poprzednie to dodam że @ spóźnia się ok 5 dni.

Gość zuzix92
Hej dziewczyny pisze bo juz sama nie wiem o co chodzi..:/ z mezem staramy sie o dzidzie juz 3miesiac. Biore tabl agnus castus od miesiaca, do miesiaczki mam rowno 7dni a od tamtego tyg bola mnie piersi lecz nie zawsze, na dwoch piersiach pojawily sie lekko widoczne, zielonawe zyly, boli mnie czasem podbrzusze i temp w pochwie utrzymuje sie powyzej 37stopni. Od paru dni mam niby to nudnosci niby zgaga lekko obrzmiale podbrzusze i wczoraj zauwazylam sluz niby bialy ale z domieszka zielonego, uczucie mokrosci w pochwie lecz tez nie zawsze. Wspomne jeszcze ze wczoraj zrobilam test i negatywny :( Prosze pomozcie, bo ja juz odchodze od zmyslow a bardzo chcialabym byc w ciazy... z gory dziekuje! ;**

Gość gość
Wszystkie objawy jakie opisałaś to normalne objawy fazy lutealnej. Za wcześnie na objawy ciąży i na test.

Gość gość
Zaniepokojona - krew w śluzie może świadczyć o zagnieżdżeniu zarodka:)

Gość Aga89
Witajcie:) mój śluz jest dokładnie taki sam jak przedstawiła to u siebie jaga89, czyli biały, lekko rozciągliwy, obfity, dodatkowo również co jakiś czas pobolewa mnie jajnik. Robiłam dwa testy (jeden w dniu spodziewanej miesiączki, drugi dwa tygodnie później), obydwa były negatywne. Dwa dni po zrobieniu pierwszego testu dostałam @ (była obfitsza niż zazwyczaj). Czy ktoś mógłby mi wyjaśnić co się ze mną dzieje?