Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna autoholika

Mój chłopak pojechał na zlot autek klubowych a ja tu siedzę jak ta pipa

Polecane posty

nie wiem co mam ze sobą zrobić. tam na pewno jest fajnie, tyle przystojnych facetów, ale bym się wynudziła, dlatego on mnie nie wziął, tylko raz mi proponował , że mnie weźmie, kiedyś wziął ale żałował, bo tam było wielu facetów z lepszymi autami niż on ma i był zazdrosny :/ a ja bym poszła bo zazdroszczę, tam są też dziewczyny. takie okropne, myślą że są superlaskami, jeżdża wyscigowymi kabrioletami :( dziewczyny ma któraś podobnie? że jej chłopak ciągle myśli o aucie i zlotach? ja jestem załamana :(

Gość puppinka
moj na szczescie mysli o mnie a weekendy sa nasze:))

ojej no :( to zazdroszczę i gratuluję , ale ja szukam dziewczyn które są w takiej sytuacji jak ja :( które też jeżdżą na te zloty i się tam cholernie nudzą tylko po to by pilnować swojego chłopaka

no siedzę jak pipa, bo jest ładna pogoda, marzyłby mi się jakiś spacer, do parku, czy po mieście, to naprawdę tak wiele? trochę romantyzmu, czułości, rozmowy... a ja siedzę i się nudzę, chyba wyjdę i nie wiem może go zdradzę ? chociaz nie, to nie w moim stylu, a szkoda...umówię się z tego wszystkiego z przyjaciółką, ale to porażka, że on woli to ode mnie :( :( chciałabym umrzeć i żeby on miał wyrzuty sumienia że nie spędził tego czasu ze mną :(

Gość bhyui
To masz głupiego chłopaka....gdy mój jechał na zlot motocyklowy to chciał bym z nim jechała....i oczywiście pojechałam z nim...

dziwny jakiś ten twój chłopak ze cie nie chce brać... to co ze sie nudzisz ale masz świadomość ze jest koło ciebie...

poprzednim razem wziął mnie, prosił o to, nalegał, a teraz już nie nalegał jak wtedy :( to mnie boli...przestało mu zależeć, chociaż gada, że kocha...ale mnie to irytuje coraz bardziej...on nie podziela moich pasji, a czy ja musze jego? w ogóle ci znajomi nie są fajni, gadają tylko o samochodach, o niczym innym :( są sztywni i lanserscy

a ty agata co taka mądra? sama masz ze 20 lat i uważasz się za taką dorosłą? ja też mam dużo lat . i właśnie dlatego blacharstwo mnie nie bawi :/

Gość pojechali na kolonie
a co jest twoją pasją ?

muzyka. ciągle chodzę na koncerty , a on nie chce chodzić ze mną. to samo festiwale filmowe. on w ogóle nie znosi sztuki ;/

Gość lokpo
a wiesz co się dzieję na takich zlotach :-P...na pewno nie zabrał ciebie, bo byś mu tylko przeszkadzała..., a tam panienek od wyboru do koloru...i striptiz i picie...

Gość pojechali na kolonie
to przeciętna ta twoja pasja :p może coś dokładniej chorały gregoriańskie czy koncerty dody :o pewnie lubi fajne sztuki na masce :classic_cool:

nie no właśnie tam nie ma tak dużo dziewczyn...najczęściej jakieś wytapetowane pustaki, ale są też ładne :( on prosił bym go nie rzuciła z tego powodu, no ale jak? a jak będę w ciąży albo przy dziecku to on sobie tez pojedzie? dlaczego faceci są tacy ograniczeni?!?!?!?!?!

nie on nie lubi seksu w samochodzie i w ogóle za seksem nie przepada...ma orgazm na widok samochodów , lepszych niż jego własny ,ale na dźwięk blow offa ;/

Ja często jeżdżę na zloty ;) ale mojej dziewczynie to nie przeszkadza nie powiem bo często ją biorę ale ma Ford Mustang z 4.5litrowym silniczkiem w benzynie ;) po dobrym tuningu ma już prawie 400km a to jeszcze nie koniec ;)

Gość karoolek....................
po diabla go puszczasz samego ?? stanowicie zwiazek czy ma cie tylko do pociskania ? ja mysle , ze to drugie

takie zloty są co miesiąc chyba. ale są jeszcze takie mniejsze to się chyba nazywają 'spoty' i one są częściej bo 2 razy w tygodniu :o :O w czwartki i niedziele

hehe nie oglądałam tej komedii :)

karoleek....chyba masz rację :( on mnie ma tylko do jednego, a najgorsze jest to , że mi to sprawia przyjemność i nie potrafię sobie odmówić a co za tym idzie i jemu nie odmawiam :(

no to masz niezły wypasiony samochód :) ale 4,5 ? :O to ile on pali? o w mordę ... no niektóre dziewczyny to jara...ale mnie akurat nie :( nawet jakby miał najlepszy wóz na świecie i wszystkie laski by mi zazdrościły...nigdy nie będzie mnie to kręciło :( czuję przez jego ohydny wóz stracimy tą miłość. ... a kiedyś miał takiego gruchota i wszystko było dobrze...a on był inny taki skroomny , normalny dobry :( :( :( idę się upić z żalu tamtych dni :o

Gość Nina Kaliente
A co ja mam powiedzieć? Dwa małe szkraby w domu, a gamoń nic nie zrobi tylko sie sciga i szpanuje samochodem z kolegami.

Pali mi ok:24litrów jak się nie mylę nigdy nie zwracałem na to uwagi. Ps Auta nie mam dla szpanu albo na dziewczyny ;) tylko kocham auta z duszą i mocą ...

Gość panna z fajnym autem
Ja jeżdżę na takie zloty i podrywma fajnych facetow. Być może i twojego ;)

Gość JaremiaszDorian
Mam Tarpana z TwinTurbo :classic_cool:

panna z fajnym autem Ja jeżdżę na takie zloty i podrywma fajnych facetow. Być może i twojego no myślę że po to ci właśnie to fajne autko. inaczej nie miałabyś szans. mojego nie poderwiesz bo jest brzydki :)