Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dflkldkf

co dac w prezencie?

Polecane posty

Gość dflkldkf

Wiem, ze napiszecie pieniadze ale oprocz jakiejs kwoaty pienieznej chcialabym dac cos takiego, powiedzmy do 100 zlotych czego mlodzi sami sobie nie kupia bo na to wiecznie szkoda pieniedzy. Napiszecie, zeby dac te pieniadze w kopercie ale wiem po sobie, ze to sie rozejdzie a i tak nie kupia bo skladajac na mieszkanie wiele rzeczy uwaza sie za pierdolki. Co kupilybyscie z prezencie? Do koperty wsadzam 400 zlotych.

Gość karinka_lewec
ja powiem co ja moglabym dostac w prezencie, gdyby ktos chcial mi taki zrobic zestaw do fondue zestaw dobrych ręczników (mogłyby być tylko 2 te największe) Komplet ladnej poscieli (tego nidgy nie zawiele, oczywiscie po uprzednim dowiedzeniu się jakie sa rozm. pościeli) Gdyby ktos chcial mi zrobic troche drozszy prezent i koniecznie pytal to chcialabym zastawe ale tą kwadratową, kwadratowe talerze itd mi na to zawsze szkoda pieniedzy bo mamy talerze itd zastawe dostalismy od tesciowej jak razem zaczelismy mieszkac ładną ale ta kwadratowa bardziej mi sie podoba ewentualnie bilety do teatru sama chyba w zyciu nie pojde, bo bede wolala do kina, ale chcialabym sie kiedys przejsc a jak juz bym miala bilety nie byloby odwrotu :)

Gość karinka_lewec
zestaw nozy

Bilety do teatru to super pomysł, tylko musiałabyś się dowiedzieć, czy akurat w tym czasie nie planują nigdzie wyjeżdżać.

Gość bfbfbfbfbfb
Z drobnych upominków to na przykład dobrą książkę, ładny szklany wazon albo świeczniki, solniczkę i pieprzniczkę (takie do mielenia na świeżo)...

Gość dflkldkf
O tym zestawie do fondue tez myslalam :D Niezly pomysl ! Ale dawajcie dalej. Nie chce kupowac recznikow czy poscielie bo wiem, ze pewnie i tak duzo dostanie. Ale chcialabym dac cos drobnego co chcialoby sie miec ale zawsze sie na to zaluje pieniedzy.

Gość bfbfbfbfbfb
Z takich rzeczy to mały, poręczny blender :)

ja myslę, ze to moze być multum różnych rzeczy, ale trzeba znać gust młodych. Ja proponuje: - wpsomniany zestaw do founde ( z doświadczenia wiem,ze zawsze obdarowywani się cieszą - przetestowane na imieninach/urodiznach) - komplety kieliszków, różnych fajnych szklanek, można zmiksować typy - komplet fajnych ramek, ja np. lubię jak są one w tym samym stylu, a tradycyjna czarna ramka nigdy nie wyjdzie z mody, a często ceny ramek są dosyć wysokie - patery, misy - takie rzeczy zawsze się przydają na większe imprezki - elektryczny młynek do przypraw - komplet pojemników na przyprawy, albo takich słoików typu cukier, herbata itd - zaparzacz, imbryczek do herbaty - jakiś zabawny toster(o niebanalnym kształcie) chcoiaż wiem, ze ludzie potem czesto po szafkach upychają wszelkiego typu frytkownice, opiekacze - gazetownik - shaker - może jakiś drewniany stojak na cd, ale znowu tzreba sie dopasować do stylu mieszkania - droższa, porządna patelnia - fajne gry typy scrable czy monoply - zawsze na to żal kasy, bo oryginalne są rdogie a potem pełno śmiechu - koc - ja ciagle ubolewam, ze mamy jeden i brakuje dla gości;] - duży, elegancki album na zdjecia - już te ślubne:) - takie pojemniki na lód, które mozan postawić na stole i nie trzeba latać do kuchni, do tego, np. szczypce do lodu wsyztskie przenty są subiektywne i wiele zależy od osób,które Ciebie zaprosiły;]

Gość eqa
to powiem co my dostaliśmy w prezencie ślubnym (oprócz pieniędzy: - duży album na zdjęcia ślubne - elegancki komplet pościeli z wyszywanymi naszymi inicjałami - komplet: karafka + 2 szklanki - komplet: cukiernica i dzbanek na mleczko do kawy (zdobione bursztynem i srebrem) - blender Myślę, że zabawnym dodatkiem do koperty może być jakaś okazała świnka-skarbonka :)