Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Igggglo

Idealny Facet

Polecane posty

Gość Igggglo

Witam dziewczyny, jaki powinien być według was idealny facet?. Chodzi mi o charakter, budowę, wygląd etc. ? :)

Gość Igggglo
12751995...

Ma klasę (nie mylić z kasą czyli szykiem, modą i takimi tam bzdetami)i silny system wartościI, IQ ma wprost proporcjonalne do wzrostu..., baaaaardzo się ceni i wie dokładnie czego chcew życiu. Ma być moim: natchnieniem, pasją, doradcą, wsparciem, przyjacielem, powiernikiem...

Gość Igggglo
A wygląd? :D

Wygląd to rzecz wzgledna...nie zawsze sie ma to co sie chce :P Ja np.bardzo lubie wysokich, dobrze zbudowanych brunetów...

Gość monia36
ja jestem z idealnym facetem zo znaczy z wygladu,jest zajebiscie przystojny i super zbudowany....sex hmmmm marzenie :)))))ale kurwa co z tego jak jest bezdennie glupi;))))) a jego glupota sie objawia w taki sposob,ze siara o tym pisac.pozdr.

Gość Poprostu ADONIS
No popatrz KolorowaKredko wszystko by sie zgadzało jednak jestem ciemnym blondynem...a tak niewiele brakowało:)

Gość Poprostu ADONIS
Mną nie mozna pogardzic we mnie trzeba sie po prostu zakochac

Gość Poprostu ADONIS
Rozumiem, z emasz na imię Ula

Gość Igggglo
KoloroweKredki: a misio? :D

Gość Poprostu ADONIS
Widzisz KolorowaKredko imion konczacych sie na litere "A" jest od groma i jeszcze troche wiec proponuje odsłonic rabka tajemnicy

Gość Igggglo
KK: misiowaty facet(z lekka nadwaga). Słyszałem że tacy sa super w łóżku, niestety nie kochałem się z takim :D

Gość jkhssas
Andrew vanwyngareden

Gość Igggglo
jkhaas: mowimy o facecie, nie o szczylu...

Gość Poprostu ADONIS
KolorowaKredko wiec kiedy? i gdzie? Opowiesz mi o swoich marzeniach i tesknotach ja Tobie pokaze to i owo i wrocisz do domu w pełni spełniona.

Gość Poprostu ADONIS
Nie ma trudnych kobiet! Jezeli facetowi sie nie udaje to znaczy, ż ejest kiepskim mowca i sam nie wie czego oczekuje od płci przeciwnej. Słowa, słowa, gesty, czyny, opieka, zainteresowanie, miłe niespodzianki...i....:) obopolna radość, niezapomniane chwile, spełnione marzenia i ta refleksja nad sensem i radoscia z zycia.

Gość jkhssas
igggglo andrew to jest facet a co mam sobie szukac jakiegos 26 latka co wyglada jak 36 latek a on ma 26 lat i to ze wyglada mlodo jest jego zaleta

Gość Poprostu ADONIS
Tu nie chodzi wyłacznie o "gadane" najpierw trzeba byc bacznym słuchaczem i wyciagnac od kobiety to czego najbardziej jej brakuje....a pozniej po prostu dac jej to:)

Nie ma nic idealnego. To tylko Nasz umysł dąży za czymś nieosiągalnym jak idealizm. To samo się tyczy szukanie partnerów czy partnerek. Niestety Nasze marzenia mogą wtedy burzyć rzeczywistość