Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Igggglo

Idealny Facet

Polecane posty

Gość marysia mala
dobrze robiacy minete ;)

Gość Poprostu ADONIS
Jedna żona wystarczy:) Nie jestem maratonczykiem zeby czarowac wokoł wszystkie warte "tego" dziewczyny po prostu musze czuc "ten magnez" aby działac.

Gość Ladym
Sredniego wzrostu , zadbany,nie musi byc umiesniony byle by nie mial brzuszka ,kulturalny, taki ktory szanuje swoja mame! czuły,troskliwy, na kasie mi nie zalezy bo lubie miec swoje ale musi tez byc zaradny i nie moze byc leniem!!!! i nie moze palic chyba to wszystko!!!!

Gość Igggglo
A jaki jest według was średni wzrost?. 175?

Gość katarrrina
dla mnie idealnym facetem jest ktos, kto : - myśli o stałym związku, tak jak ja - dobrze traktuje swoją rodzinę (to daje wg mnie pogląd na to, jak w przyszłosci będzie traktował swoją przyszłą żonę i dzieci - czy bedzie o nie dbał, czy nie) - uczciwy, szczery - z ładnym uśmiechem - z poczuciem humoru (podobnym do mojego) na szczęście takiego mężczyznę już znalazłam i jestem z nim w 2letnim juz związku.

Gość Ladym
tak 175

Gość rozowe puzderko
dla mnie sredniego wzrostu to facecik ok 172 cm :P

Nie ma ideałów... A jeżeli już ma być to facet, który będzie mi odpowiadać to musi mnie pociągać zarówno intelektualnie jak i fizycznie. Poza tym musi mieć charakter, nie lubię \"dup na nogach\", które nie mają własnego zdania i nie wiedzą czego chcą od życia. Musi być troskliwy i opiekuńczy, mam się czuć przy nim swobodnie. Ma kochać zarówno mnie jak i moje rozstępy na udach. Uwielbiam sarkastyczne poczucie humoru. Nie powinien być ignorantem społecznym i politycznym... Jakoś tak nieskładnie wymieniłam te cechy. Lubię wysokich brunetów o ciemnych oczach, a zakochałam się w kimś innym xP Mam fioła na punkcie męskich głosów, jego głos musi mi się podobać. Heh... można wymieniać i wymieniać, a potem i tak zakochujemy się i jesteśmy z kimś innym.

Kolorowekredki napisała, że IQ proporcjonalne do wzrostu... Obawiam się, że Adonis jest eee... wzrostu siędzącego psa:P Chłopie, czy Ty nie widziałeś jak się pogrążasz? :O

Gość brak zludzen
idealow nie ma... jak przystojny to pusty bo skupia sie tylko i wylacznie na swojej urodzie zaniedbujac rozum tzw narcyz a jak inteligentny i ciekawy to brak mu urody.......... sa dwa typy; facet z ladnym wnetrzem lub facet z ladnym cialkiem, zazwyczaj dziewczyny wybieraja tego drugiego ale zapominaja o tym ze uroda przemija zostaje tylko 'glupota'.

Gość wybrednaaa
idealny facet po pierwsze powinien byc stanowczy, meski, odwazny a nie 'cieple kluchy' ;p powinien mnie kochac bardziej niz ja jego, oddac sie w calosci, opiekowac sie, traktowac jak ksiezniczke :) powinien miec szacunek do swoich bliskich i znajdowac sie w kazdej sytuacji, zaradnosc to podstawa.......... powinien byc opiekunczy, czuly kiedy trzeba, rozsadny z wlasnym zdaniem, zainteresowaniami i perspektywmi na przyszlosc ;) powinien umiec mnie rozbawic, pocieszyc, doradzic i byc ze mna na dobre i na zle. wyglad to sprawa drugorzedna: najlepiej wysoki brunet z ciemnymi oczami, ciemna karnacja, ladnym usmiechem i fajnym uksztaltowanym cialkiem, najlepiej Wloch ;D alee wrocmy na ziemie niby to moj ideal a jestem z kims kompletnie rozniacym sie od powyzszego opisu (blondyn sredniego wzrostu o zielono niebieskich oczach i jasnej karnacji ;D :) ) haha charakter prawie sie zgadza ;p pozdrawiam;)