Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vojadzerka29

kto z was mieszka za granica i jak sie wam wiedzie?

Polecane posty

Gość vojadzerka29
doczekalam sie nawet i podszywu:))

Gość Katttt
ha, vijadzerka, musisz sie na to przygotowac:-) Sa ludzie co sei nudza... Ja juz od prawie 10 lat w Szwajcarii i w niedzielne popoludnia czasem podczytuje kafe, zeby zobaczyc, co ludzie pisza. Ale czsem mnie to przeraza... Bywaja fajne topiki, ale kazda dobra wypowiedz jest bombardowana chamskimi terkstami i poszywami Smutne to troche...

Rzym melduje sie na apel:) Widze ze duzo ludzi z Wloch:) pozdrowionka:)

Gość vojadzerka29
No to prawda, ze ludzie lubia tu sie podzywac i wypisawyac glupoty zwlaszcza jak ktos pisze w tonie pozytywnym. Najeri - fajnie z Rzymu, lubie to miasto, bylo to moje pierwsze miasto w ktorym mieszkalam po przyjezdzie Di Italii, potem los mnie skierowal do Umbrii i obecnie Toskanii:)) Dlugo juz tam bawisz?

Gość Katttt
a ja wam slonca zazdroszcze:-( u nas ciagle leje.... Nie ma lata w tym roku .

Gość vojadzerka29
Katt- w tym roku lato we Wloszech tez jest kaprysne wiec nie ma zcego zazdroscic, w zeszlym tygodniu u mnie lalo prawie codzienne, dopiero w tym zapowiadaja ze beda znow upaly, choc mi tam nic po upalach bo pracuje:((

Gość facet co lubi biust C
Ja się często podszywam bo to całkiem wesołe zajęcie nie raz też podszywano się pode mnie zwłaszcza jak próbowałem się zapoznać lepiej z jedną z kafeterianek hehe czego to ja nie miałem i gdzie nie byłem w tych podszywach :classic_cool: Niektóre to perełki lepsze niż powieść SF. Klasyk: W piątkowe wieczory pełnię wartę honorową przy południowym wejściu do tesco .

Gość Katttt
facet, ubawiles mnie. Ten podszyw akurat jest smieszny, ja nie lubie tych chamskich

Gość vojadzerka29
Ja lubie poszywy jak sa jakies glupie tematy. wtedy rzeczywiscie super sie jest posmiac. natomiast jaks a takie tematy sklaniajace do dyskusji, wymiany zdan tzw powazniejsze to jednak mysle sobie, ze mozna by bylo sobie odpuscic glupie zarty jak czlowiek chce sobie poromawiac i najwyzej isc smieszyc gdzie indziej.

Gość Katttt
a ty dlugo juz za granica?

Gość facet co lubi biust C
"Podszywy" to też ludzie więc nie zaśmiecają tematów zbytnio no chyba że to jakaś forma zemsty za np nieprzychylne oceny odnośnie fotek itp itp.

Gość vresbo
vojadzerka, Niecale 400euro za mieszkanie we wloszech? Gdzie jest tak tanio? Ja nie mogwe w Polsce znalezc kawalerki za mniej niz 1400zl:O Chyba sie przeniose do italii:D

Gość Katttt
kawalwrka za 1400? jestem w szoku Ja moje ladne nowe dwupokojowe mieszkanie wynajmuje za 1200... I jeszcze mam ciagla wojne z lokatorami bo nie placa. Ja chyba jakas od zycia oderwana jestem, To 1400 to z oplatami???

Gość vojadzerka29
Ja wynajmuje w malym miasteczku (apartament tez maly bo skalda sie z saloniku zkuchnia i sypialni i lazienki) w Toskanii stad moze dosc tanio. Przyznaje ze sama bylam pozytywnie zaskoczona. No oczywiscie te 360 euro jest plus wydatki na wode, swiatlko, gaz wiec wychodzi w rzeczywistosci troche wiecej ale i tak wychodze na plus. W wiekszym miasteczku obok apartamenty startuja juz od 400 euro miesiecznie. Oczywiscie jesli juz ktos chcialby wynajac w miescie typu Rzym czy Florencja to czynsze juz sa bardzo wysokie. Moja znajoma kiedys szukala w Rzymie to bardzo czesto za apartament spotyakla sie nawet z cenami typu 700 euro na miesiac.

Gość pracka miła i przyjemna
Hej! mam do zaproponowania Tobie inne, dodatkowe źrodło dochodu:) Jest to praca polegająca na pisaniu maili. Jeśli posiadasz komputer i doświadczenie w środowisku Internetowym, zapraszam do współpracy. W celu uzyskania pełnych szczegółów skontaktuj się ze zmną pisząc na adres: mail.praca@wp.pl Pozdrawiam