Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kurkaaaaa

Gdzie mieszkac w Polsce na wsi czy zagranicą?

Polecane posty

Gość Kurkaaaaa

Witam wszystkich! Mam dylemat Jestem z facetem 5 lat mieszkalismy zagranicą teraz zjechalismy do Polski z czgo sie ciesze bo tam gdzie bylam nie moglam znalesc pracy i nie mialam pozwolenia wiec od czasu do czasu zarabialam grosze a wiekszosc czasu siedzialam w domu moj pracowal Teraz nie wiem co mam robic moj chce zebysmy mieszkali u niego a dokaldnie z jego mama i jej wnukiem po 1 nie podoba mi sie to ze mieszkalibysmy z kims po 2 nie wyobrazam sobie mieszkac na wsi nie jestem przyzywyczajona nudzi mi sie w takim miejscu i co mam zrobic?? W Polsce prace mam na 6 miesiecy wiec nie wiem co robic czy nie lepiej bylo by wyjechac gdzies???? moj chce ozstac w Polsce firme ma ale ja jestem zlamana bo nie wiem czy tego wszystkiego nie zostawic i nie wyjechac do innego kraju ???Bo on bedzie sobie tutja zarabial a ja co marne grosze hmmmmm

Gość na diecie...ale nie dzisiaj
no jak twoj maz ma firme to szkoda to zostawiac. a musicie meszkac w teh wiosce ? wybudujcie sobie lwasny dom czy kupice w jakims miasteczku... a zagranica jest roznie-wiekszosci ludzio chyba sie nie podoba bo trudno jest sie przyzywczaic....

Gość Doratka
Jest tylko moim chlopakiemnie chce sie zenic

Gość Doratka
i co z tego ze ma firme jak ja nie mam nic z tego na moje potrzeby sama sobie zarabiam

Gość Kurkaaaaa
i wcale nie rozmawiamy o wpsolnej przyszlosci on nie chce sie zenic i dodam ze jest pracoholikem

Gość enedue
Trudna decyzja. Z jednej strony za granicą większe szanse, ale to tez jak się uda, nie zawsze jest tak łatwo. a w Polsce mi się podoba, najbardziej w Krakowie - zdecydowanie najlepsza atmosfera! Jeśli ktoś zamierza w Krk, to tylko europejskie! zamierzam wlaśnie tam kupić, świetna okolica i ceny nawet nawet

Gość inesines666
Enedue, myślisz podobnie do mnie. Pół roku temu kupiłam mieszkanie właśnie na europejskim i strasznie fajnie mi się tu mieszka. Może to właśnie chodzi o to, żeby znaleźć jakieś takie ,,swoje" miejsce. Ja też wcześniej dużo narzekałam na nasz kraj i ogólnie na to, jak się tu żyje. Ale w sumie teraz mam już te cztery kąty i jakoś powoli zmienia mi się pogląd na to wszystko. Ty mieszkasz też na europejskim?

Gość gość
Ja mieszkam w polsce na obrzezach miasta, lekko wies i jestem bardzo bardzo zadowolona, dokladnie tutaj www.dzialki-szczecin.com