Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Matix

niepłodność -genetyczna czy nie?

Polecane posty

Gość Matix

moja siostra przez wiele lat miała problemy z zajsciem w ciąże. zastanawiam się czy jest mozliwość że ja też bd miała owy problem.... co o tym sądzice??

CZESC wyroznia sie wiele przyczy nieplodnosci. Powiedz czy miala problemy z miesiaczką?

Gość Matix
chyba nie...

Gość Każda kobieta jest inna___
Moja mama, pomimo, że w pierwszą ciążę zaszła tuż przed 30-stką, to i za pierwszym i za drugim razem zaszła w ciążę bez problemu, w pierwszych miasiacach starań. Moja starsza siostra miała od lat młodzieńczych problemy z miesiączką, później z nadwagą itd. itd. Jak na razie nie doczekała się dziecka. Szczerze mówiąc też myślałam, ze mogę miec kłopoty. Tak naprawdę to wręcz szczerze w to wierzyłam. Moje zaskoczenie było przeogromne, gdy zaszłam w ciążę w pierwszym cyklu!!! Dziś mam prawie dwuletniego synka. Moja siostra nadal niestety nie ma dziecka, mam nadzieję, że się jej poszczęści, jak i wszystkim pragnącym dziecka kobietom...

Gość rosita
nie wiem jak jest u kobiet, natomiast czytała ostatnio gdzieś w necie artykuł o niepłodności męskiej. Okazuje się, żę w wielu przypadkach dotyka ona braci. Gdy jeden z nich ma problemy z płodnością, drugiemu też się zdarza.