Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ladna panienka

uciazliwy tel od eks/

Polecane posty

Gość ladna panienka

moj eks chlopak od pol roku do mnei wydzwania i chce wrocic.a ja naturalnie juz nie chce z nim byc, go znac nawet sie przyjznic co mam mu powiedziec zeby w koncu dal mi spokoj? to jest zenujace, nudne, ja mam dosc!!!

Gość rypka lubi plywac
uwazaj,zeby z tej miłosci nie oszalał

Gość rypka lubi plywac
moze podsun mu jakąs kolezankę,zeby sie odkochał

Gość ladna panienka
hehehe. prosze Cie. jak on mi sam o wszytskich panienkach opowoda, nagrywa sie na sekretarkje. wrzeszczy na mnie czemu nei odbieram. ja nei wiem czemu on nie moze zrozumiec ze ja go NIGDY nie kochalam i cioagle mu to powtarzam. ze nei chce go nawet znac. umowe mam na telk do konca roku nie mam zamiaru zmieniac numeru....Chce by to zrozumial....czemu niektorzy nie rozumiueja ,,nie" ;/

Gość rypka lubi plywac
trudna sprawa, skoro jeszcze tego nie zrozumiał. Pozostaje ci nie odbierac tel, unikac kontaktu,mówic nie ,albo nic nie mówic , bo i tak nie rozumie

Gość ladna panienka
tylko jak przez pol roku nie zrozumial to nie wiem czy on ma dobrze ,,pod sufitem";/

Mój zrozumiał dopiero po roku.Nie dzwonił ale pisal SMS-y.Nie odpowiadałam, ale i tak go to nie zrażało.Dopiero niedawno do niego dotarło.Cierpliwości;)))

Gość ladna panienka
ehhhh ja juz mam go za kompletnego idiote....nigdy z nim nie bede. czemu on mysli ze z nim bede? moze jakis mezczyzna sie wypowie;d bardzo bym wdzieczna byla; ]boje zsie ze moj chlopak mu zrobi krzywde lada dzien;/