Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moje wypociny

twórczyni

Polecane posty

Gość moje wypociny

życie jest do dupy i na dupie siedzi dupą kusi, dupą kręci dupa powoduje zaniki pamięci facet zapomina, że ma żonę w domu goni nową dupę-i po co to komu? a kiedy do tej nowej dupy się dobiera żona kusi swoją dupą jakiegoś frajera morał z tego taki że życie obraca się wokół kloaki...

Gość Arpeggio
Aleksander Fredro "Prawda życiowa" Dupa - ludzkość szczęścia pozbawiła, Dupa - na jabłko Adama skusiła. Dupa - nieraz królów dawnych mianowała, Dupa - też ich detronizowała. Dupa - bogaci, Dupa - rujnuje. Dupa - losami świata kieruje. Dupa - pomaga, Dupa - przeszkadza, Dupa - miłuje i... Dupa - zdradza. Dupa - żebraków i królów raduje, Dupa - w pałacu i w chacie króluje. Dupa - smakuje młodym i starym. Dupa - tchnie żądzą, upaja czarem. Dupa - pachnie, Dupa - śmierdzi, Dupa - też wspaniale pierdzi. Dupa - wielkie kupy sra. Dupa - na klarnecie gra. Dupa - dziewczęta wyciąga z nędzy, Dupa - najlepszą kopalnią pieniędzy. Dupa - chłopaków jak w banku gromadzi, Dupa - frajerów do ołtarza prowadzi. Dupa - motorem zawsze i wszędzie. Dupa - jest hasłem i zawsze będzie... Dupa - krzepi, Dupa - dzieci sieje, Dupa - płodzi, Dupa - rodzi, Dupa - nigdy nie zawodzi. Stąd wynika jasny morał Grzmiący jak potężny chorał: Człowiek się rodzi - z dupy wychodzi. Człowiek się żeni - na dupę wchodzi. Człowiek umiera - na dupie leży. Wszystko na świecie od dupy zależy. Dupa zrodziła Zygmunta i Piasta. CZEŚĆ DUPIE, I BASTA! ;)

Gość moje wypociny
:D