Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gujfrdy

czy to możliwe, że facetowi opada bo za bardzo chce się ze mną kochać?

Polecane posty

niee no 5 razy pod rzad taka sytuacja to jest juz problem. tak nigdy nie mialem, ale mam pewien pomysl, ktory moze moglby wam pomoc. mysle ze dzieje sie tak dlatego, ze wasi partnerzy po prostu za bardzo się podniecają tym że \"to\" ma się zaraz stać, ze to jest \"ta chwila\". spróbujcie ich przyzwyczaic do swojej seksualnosci, np pochodzcie troche po mieszkaniu nago

Gość faciooo
Po prostu stres. Też tak miałem niedawno. Za bardzo chciałem wypaść dobrze przy mojej kobiecie i wtedy gdy ptak powinien stać jak dąb, to on odmawiał posłuszeństwa. Głupia sprawa, ale mam wyrozumiałą kobietę i jakoś przeszliśmy ten problem.

nie, no nie bedziemy chodzic nago po mieszkaniu, mamy po dwadziesca pare lat, zaraz po studiach i niestety jeszcze u rodzicow, wiec nie da rady :D ale probowalsmy 5 razy odkad jestemy razem, i caly czas nie mozemy :(

Gość faciooo
To pogadajcie o tym problemie na spokojnie. Tylko co ważne - nie wzbudzaj w chłopaku poczucia winy, on w takiej sytuacji musi poczuć, że ma w Tobie oparcie.

Gość faciooo
A jak problem będzie się powtarzał to polecam jakieś ziołowe tabletki na potencję. Są takie co działają godzinę po zażyciu i facet jest tak nagrzany, że nie ma mowy, żeby mu opadł :) Raz próbowałem i podbudowało to moją psychikę.

Gość cccro
nie no jak 5 razy mu oklapł to juz jest jakis wkret...

Gość sureb22
ja moge szesc razy