Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jukaaa

nudny blond

Polecane posty

Gość jukaaa

kiedys zanim zaczelam rozjasniac wlosy mialam takie pioekne grube zdrowe wlosy a teraz siano przez lata rozjasniacza wiadomoi odzywki i te sprawy wiec w miare jeszcze wygladaja pozatym ponoc mi bardzo pasuje kolor jest bardzo jasny ale dosc nietypowy tylko ze juz mi sie tym blondem odbija marzy mi sie cviemna fryzurka ale nie potrafie sie przemoc raz ze wzgedy mentalne hehe ten kolor wlosow to juz czesc mnie ,, to tak jakbym stracila czesc tozsamosci :] pozatym podobno mi w nim ladnie a po trzecie technicznie rzecz biorac ciezxko bedzie uzyskac cos ciemnego bo podobno sie szybko farba splukuje na rozjasnionych wlosach po drugie ewentualny powrot do blondu juz nie jest taki latwy .. ahh wogole to marzyloby mi sie zaczeszczenie i przyciemnienie czuprynk aj nie wiem sama chce jakis zmiannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn wogole ciemne kolorki modne sa teraz a ja w tymm blondzie chodze takim naprawde jasnym choc nie jest to zaden utleniony chelm..nie wiem jakos taka sie niefajna czuje :/

Gość klautyja
ja mam blond i dwz -trzy razy w roku mam ochotę sie przyciemnic, ale pózniej mi przechodzi. Dwa razy sie tak przyciemniłam i w sumie załowałam,bo zle sie czułam i chyba mi nie pasował. Wytrzymałam 1 m-c, a pózniej znów na blond. Ale jak masz taka potrzebę to sie przefarbuj, moze się sobie spodobasz i polubisz nowy kolor