Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Estymona

Czy bronicie swoich kobiet jeśli jest taka potrzeba?

Polecane posty

Gość kefir z kota
odpowiem za swojego faceta - tak. czasem muszę go przytrzymywać, żeby się nie skończyło obitym ryjem u osoby, która mi robi krzywdę :P

Gość tak mój mnie broni

mój Rafałek mnie obroni... i jest za mną...

Gość różowy polo koszulek
nie mam kobiety na szczęście :) mojego facet bronić nie muszę bo jest wyższy ode mnie, jedyne co mogę bronić to córki mojego chłopaka, jedyna kobieta w domu...no i gosposia

Gość prawiczek22
ja moge bronić swoją rękę , bo to jedyna kobieta z którą sie kocham

Gość Clam
jakbym miał to bym bronił

Gość wietrzę reumatyzm
mój broni, ale jest policjantem, więc to prędzej zboczenie zawodowe niż obrona z głębi serca. robi to tak mechanicznie, że miłości w tym za grosz :D dlaczego narzekasz na swojego? co takiego Ci zrobili, a czego nie zrobił on, że chcesz go kopnąć w dupę z takiego powodu?

Wczoraj na imprezie pewien facet bardzo nachalnie mnie podrywał. Ja mu mówię, że jestem tu z kimś i w ogóle nie jestem zainteresowana, a ten dalej z łapami. Zerknęłam na mojego, akurat patrzył w moją stronę i zaraz odwrócił wzrok, udał, że niczego nie widzi...

Gość wietrzę reumatyzm
to się w sumie nie dziwię, bo jeszcze wychodzi, że zazdrości też w nim zero. ewentualnie ten podrywacz miał taki groźny imidż, że się biedak przestraszył :P rozmawiałaś z nim na ten temat?

Gość wietrzę reumatyzm
no tak, przecież nic nie widział :D dziwny facet. jak Ci przejdzie to mu wejdź na głowę i zrób piekło. a jak nie poskutkuje to rzuć w cholerę, po co się katować.

Tak mogę śmiało powiedzieć. Nie raz broniłem swojej kobiety a nawet jak widziałem jakąś inną i coś było nie tak to stanełem w obronie, no nie raz miałem trochę twarz obitą no ale...

Gość desznik 111 lat
1. Trzeba jej zapewnić bezpieczeństwo (psychiczne - musi wiedzieć, że jej nie zostawisz, fizyczne - musi wiedzieć, że ją obronisz, finansowe - musi wiedzieć, że jak urodzi dziecko to będzie za co żyć) 2. Dobry sex - wtedy nie puści się z innym facetem. 3. Urozmaicenie, kobieta w związku nie może się nudzić. Mając 3 w/w rzeczy kobieta nie opuści faceta!

Gość hahahahahha jak zawsze
kobiety tylko wymagania maja a od siebie nic tylko by braly