Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość robert2000

Jak poderwać kobietę...sposoby PLEASE

Polecane posty

Gość robert2000

Jestem po zerwanym związku. Powoli "wracam do równowagi". Chciałbym poznać kogoś. wiem wiem Internet, dyskoteka, moje bliskie środowisko. Miejsc jest wiele. Ale JAK PODERWAĆ DZIEWCZYNĘ NA ULICY? Czasami idę, widzę kogoś wydaje się fajnego (bo może tylko sie wydawać) - uśmiechnietego, pogodnego i radosnymi oczmi, ładną. JAKI JEST SPÓSÓB ABY KOGOS NIE ZRAZIĆ, ZACIEKAWIĆ, PODERWAĆ. Chdzi mi o kobietę- dziewczynę z klasą a nie małolate która czeka na taki podryw. JAK SAMEMU SIĘ NIE SPALIĆ?

Gość kapelanka
po 1. patrz sie na nią jesli długo bedzie na Ciebie spoglądac to znaczy,ze jej sie podobasz i podbij do niej i po prostu powiedz"oo jaka ładna dziewczyna dasz mi swoj numer?" po prostu:) zagadj innej rady nie ma ...nei bój sie ładnych:) ja powiem szczerze,ze mam powodzenie,ale najczesciej jak kolesia widuje to on na następny dzien do mnie pisze na nk lub gg:)) ale musi sie jakos podowiadywac jak mam na imie (a mam rzadko spotykane) ile lat itp.. do dzieła;)

Gość kapelanka
KoloroweKredki ja mam radosne oczka bo jak sie uśmiecham to one wraz :))

Zagadaj... ale wprost.. nie owijaj w bawełnę... a tak przy okazji to spełniam twoje kryteria:)

Najlepszy motyw na podryw (jeżeli mowa o kobiecie, którą spotykasz gdzieś na mieście, na przystanku)...podchodzisz do niej i pytasz się o godzinę, o drogę, o trasę danego autobusu...:) pomysłów jest masa:)

Gość kapelanka
🌻 :D lubie to durne forum! :D cholera ...zawsze pod wieczor jak wracam od znajomych to tu przesiaduje ....wciaga:P

Gość no i co to jest za sposob
zapyta sie o godzine czy droge ona mu powie i co dalej?

dalej to rozmowa sama się potoczy..

Gość no i co to jest za sposob
sama sie nie potoczy...

Gość kapelanka
Boże:O pomozcie mi.. jak moge kolesia spławic? :O wczesniej chcialam cos ,ale kurde takiego natręta juz dawno nie widzialam... dałam mu odczuc,ze go lubie to juz kaplica.. :(( tak zeby go nie urazic i nie moge w prost powiedziec mu ,ze niz z tego nie bedzie boo ,boo to za długa historia.

a może jest jakiś sposób by facet któremu sie podobasz bedąc na mieście zagadał do ciebie??:)

Gość raperka
"Mowie haj haj , mam hajs hajs, daj daj sie poderwac ajjjj" :classic_cool:

Gość robert2000
ja Wy dziewczyny reagujecie na ładne, grzeczne i taktowne ale jednak uliczne zaczepki?

Gość robertos2000
No i cisza...

Gość takze tego 2
"Umysł jest najwspanialszą z pozytywnych cech człowieka,ale przejść obok Twojej urody bez poruszenia nie sposób. Jesteś piękną kobietą!" itd.

do mnie na ulicy ostatnio podszedł chłopak i zapytał czy jest szansa żebysmy mogli sie umówić - tak prosto z mostu. Może to jest jakis sposób. Ja jestem w zwiazku więc się nie umówiłam. Ale jeśli dziewczyna będzie wolna to może sprawy potocza sie inaczej.

Gość sexy flexi
jak koles jest beznadziejny bo odpowiadam i sie zmywam...a jak fajny to z nim milo dyskutuje.....:-D

11:56 [zgłoś do usunięcia] takze tego 2 "Umysł jest najwspanialszą z pozytywnych cech człowieka,ale przejść obok Twojej urody bez poruszenia nie sposób. Jesteś piękną kobietą!" itd. Bez obrazy, ale poczatek tego zdania to tak jakby Jehowi mnie zaczepiali:-O

Gość takze tego 2
To było prześmiewcze, Słoneczko:)

Gość sexy flexi
w sobote szlam z dwoma kumpelami na starym rynku-wszystkie trzy blondynki;) zaczepiło naa dwóch gości...pytali gdzie mogli by zjesc dobre ciasto jagodowe i jaki im club polecamy na imprezke:)kumpela cos im powiedziala i poszlysmy,bo nie przypadli nam do gustu;)ale miłe bylysmy:-D

Gość pliiise
gdzie mogliby zjeść dobre......?...hmmmm wygląda to na występ pua w trzyosobowej formacji:D

Gość pliiise
Olkaaaag --płacą Ci za to?

Gość sexy flexi
Troche kiepski tekst na podryw mieli;)

Gość ja na wszelkie uliczne zaczepk
ignoruję i sobie idę, spokojnych ludzi się na ulicy nie zaczepia