Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość robert2000

Jak poderwać kobietę...sposoby PLEASE

Polecane posty

Gość pliiise
Troche kiepski tekst na podryw mieli ---hahahaha...a wiesz,jak słono za takie teksty płaci się na kursie podrywu?:D:D:D

Gość robert2000
"Umysł jest najwspanialszą z pozytywnych cech człowieka,ale przejść obok Twojej urody bez poruszenia nie sposób. Jesteś piękną kobietą!" Jest to ciekawe. Na pewno nie na poczatek rozmowy i na zagadniecie. A w dalszym etapie? Zapewne lepsze niż: czy masz mapę? Bo zagubiłęm się w Twoich oczach. Zadaję sobie sprawe ze najwzniejsze to nie przestraszyć się i nie myśleć czy mam szansę. Bo jak nie spróbujesz to się nigdy nie dowiesz. Ale jak opanowac ten lęk? I jak powiedzić -zagadnąć aby nie "spalić" wolnej, fajnej dziwczyny ktora moze i by się umówiła ale z samej zasady tego nie zrobi lub gdy się "spaliło" podjeściem jakimś głupim tekstem.

Gość Kiksayu
Badz odważny. Jak nie spróbujesz, nigdy sie nie dowiesz.

Gość Krokodylka
Ja wam powiem jak to sie robi: ćwiczy się! Zaczyna się od dziewczyn, które tak nie peszą. Ćwiczy się siebie. Nie ma porażek. Są tylko lekcje :) Lekacja trwa dopóki się nie nauczysz.

Gość Krokodylka
Można tak: - Czeeeść. - Cześć. - Dokąd idziesz/jedziesz? - A co tam robisz? I należy podchwycić temat i pytać o więcej, czasem wtrącając swój komentarz lub mówiąc coś o sobie. Najlepiej znajdując podobieństwa w postrzeganiu świata. - Gdzie cię mogę spotkać? Wśrodku rozmowy: - masz teraz chwilę? Może chciałabyś porozmawiać w pubie tu niedaleko.

Gość Krokodylka
Ale ja jestem mądra :) Kurczę, zawsze współczułam facetom, bo rzeczywiście zagadać do kobiety nie jest łatwo. A tu takie coś wymyśliłam. A może to z autopsji...

Gość Zdobadz-ja.pl
hej, nie ma sensu uczyć się gotowych tekstów bo nic Ci to nie da. Po prostu będziesz Twoja mowa ciała będzie niespójna z tym co mówisz kiedy będziesz juz rozmawiał z kobietą.. Jeżeli chcesz się nauczyć jak naturalnie zainteresoać kobietę to zapraszam na: http://zdobadz-ja.pl/

Nie radzę stosować tekstów jak z poradników... Większość kobiet wybuchnie śmiechem i pójdzie dfalej (sama zawsze tak robię). Chociaż może nie powinnam udzielać rad, bo sama jestem dupa jeśli chodzi o podrywanie :/

Gość mzoe i takkkk
" - Czeeeść. - Cześć. - Dokąd idziesz/jedziesz? - A co tam robisz? I należy podchwycić temat i pytać o więcej, czasem wtrącając swój komentarz lub mówiąc coś o sobie. Najlepiej znajdując podobieństwa w postrzeganiu świata. - Gdzie cię mogę spotkać? Wśrodku rozmowy: - masz teraz chwilę? Może chciałabyś porozmawiać w pubie tu niedaleko.' to chyba na rozchichotane 14stki? ja nawet bym nie odpowiedziała tylko dziwnie popatrzyła:P a na pytanie:gdzie mógłbys mnie spotkac,,,, to w niebie..bo tam bywają takie anioły jak ja:p nie róbcie z siebie głupa typowego bo to załosne

Gość BajerFull
Wiesz, to wszystko zależy od Ciebie jak ją poderwiesz. Musisz być zgodny z własnymi przekonaniami, jest też coś takiego jak dowód społeczny- i on też musi być szczery- polecam ogólnie stronkę: http://jak-zdobyc-dziewczyne.info/ Pozdrawiam!