Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rosenverben

problem z erekcją

Polecane posty

Gość Rosenverben

Mam taki problem.Poznałem fantastyczną kobietę.Wczoraj doszło między nami do zbliżenie,to znaczy miało dojść ,ponieważ ja zawiodłem.Ona robiła co mogła,brała do ust,pieściła,ale to nic nie dało,był flakiem.Dlaczego tak się stało? ja myślę,że to stres,może za bardzo chciałem.Jestem po 30-tce,wcześniej miałem kobiety.

Gość Polski Facet 126p
dlatego ze nie jestes konie mechanicznym, nawet najlepszy kon zawoodzi. Po 30tce to moze jestes ale rozumu to masz tyle co w gazecie PLAYBOY.

Gość Rosenverben
dlaczego mnie obrażasz? nie rozumiem? mam prawo zapytać ,wcześniej mi się to nie zdarzało.Pytam na -życiu uczuciowym- bo na erotycznym same małolaty,które potrafią dokopać...ale cóż ...tutaj widzę też

Gość Polski Facet 126p
obrazam cie bo majac 30 lat na kraku powieniens miec wiecej rozumku.

Gość Rosenverben
nadal nie kumam,próbuję zasięgnąć opinii zanim pójdę do lekarza...może zamiast mnie obrażać,wypowiedz się na temat tego co mnie spotkało,bo ja tego nie rozumiem,dlatego próbuję o tym rozmawiać.Mnie tak w domu uczono,że o problemach się gada,a jak mam możliwość zrobić to tutaj anonimowo to to robię,proste.

Gość myślęże
przy pierwszym takim razie nie można mówić o zaburzeniach. Może to emocje całego dnia itp odbiły się na sexie,może za bardzo chciałes,za duzo myślałeś zeby było 100 procentowo. Nie stresuj sie!!!!!! Nakręć się erotycznie i moze przejdzie.....a do lekarza to chyba czas,chyba,że sytuacja będzie się powtarzac. P>S>I wierz mi,że kazda dorosła kobieta to rozumie,bo Nam tez nie raz nie idzie w sexie....tylko mamy ten komfort,że mozemy pojechać na lubryantach.Naprawdę niczym się nie martw!!!!!