Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nocnymarek67676

nie lubie spac, ma ktos tak??

Polecane posty

Gość nocnymarek67676

nie lubie spac uwazam ze sen to strata czasu, ile rzeczy mozna by bylo w tym czasie zrobic, czy sa ludzie ktorzy tez tak maja czy cos ze mne nie tak

Gość ajt
tez uwazam ze to strata czasu ale koooooooooocham spac!

Gość gość
Zlota lopata dla mnie;D nienawidze spac, mozna zrobic tyle rzeczy w nocy a spanie jest beznadziejne. Jak najdluzej przeciagam wszystkie zajecia i robie co moge byleby nie spac. O co z tym chodzi ?

Gość toboggan~
Mam to samo. Wiem że to jest niezdrowe, rzadko kiedy śpię więcej niż 6 godzin, zazwyczaj jest to 4 - 5. Chciałabym, ale nie potrafię. Nie potrafię położyć się, kiedy wiem ile rzeczy czeka na zrobienie. Myśl o tym, że coś zawalę jest tak silna, pokonuje nawet zmęczenie. Jedyną oznaką, którą daje mi organizm jest coraz większe zapotrzebowanie na kawę oraz ból głowy. Nie lubię spać i bardzo żałuję że jest to konieczne do życia.

Gość Trr
Dnia 6.05.2018 o 02:11, Gość toboggan~ napisał:

Mam to samo. Wiem że to jest niezdrowe, rzadko kiedy śpię więcej niż 6 godzin, zazwyczaj jest to 4 - 5. Chciałabym, ale nie potrafię. Nie potrafię położyć się, kiedy wiem ile rzeczy czeka na zrobienie. Myśl o tym, że coś zawalę jest tak silna, pokonuje nawet zmęczenie. Jedyną oznaką, którą daje mi organizm jest coraz większe zapotrzebowanie na kawę oraz ból głowy. Nie lubię spać i bardzo żałuję że jest to konieczne do życia.

Mam dokładnie tak samo 😞

Gość gosc

Sen jest bardzo potrzebny, uwalnia sie kortyzol. Bez snu można dostać ...ca.