Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mddziaa18

Rak szyjki macicy

Polecane posty

Gość mddziaa18

A wiec mam taki problem... od 2 tygodniu szczypalo mnie w pochwie wybralam sie do lekarza stwierzdzil grzybice i przepisal mi masc i globulki... jestem chyba uczulona bo mi gorzej po tym bylo a lekarz nie rozumie... mama podala mi ciekawy sposob ktorym jest "wywar z czosnku". Czosnek zalany wrzatkiem... pomaga nie powiem bo prawie nic nie czuje tylko czasami. Ale prawdziwy problem pojawil sie dzisiaj. Od rana mialam bol w podbrzuszu nie mialam pojecia dlaczego a dzisiaj na wieczor podczas podcierania sie zauwazylam krew na papierze toaletowym. Nie zbyt wielka ilosc ale sie przestraszylam bo miesiaczka skonczyla mi sie w poniedzialek. Zdazylam znalezc ze moze to byc rak szyjki macicy ale ja mam dopiero 18 lat i to chyba troche za wczesnie... Mam sie martwic i nie spac czy na spokojnie polozyc sie spac i jutro isc do lekarza?

Gość gwiazdeczka555
Nawt mlode dziewczyny maja raka szyjki macicy, ale Ciebie to na pewno nie dotyczy, byłaś przeciez u gina i jezeli by cos bylo nie tak, powiedzialby ci, a ta krew, ktora u siebie zauwazylas to skutek uboczny infekcji pochwy. moje kolezanki tez tak mialy, idz spac i sie nie denerwuj, ale idz do gina i powiedz mu o tym.

Gość mddziaa18
Dzieki za odpowiedz ale w sumie nie bylam u ginekologa bo mieszkam w anglii i najpierw musialabym dostac skierowanie od mojego lekarza rodzinnego do ktorego jutro sie wybieram :)