Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Darida

Wyzwał mnie od dziwek i zamilkł. Miał rację?

Polecane posty

"Gdyby facet autorki miał takie zdjęcia z wieczoru kawalerskiego, powstałby zapewne topik pt. 'zdradził mnie ze striptizerką' ." dokładnie! :D

>tamtaramtam raczej kwestia braku zaufania zobaczył na zdjeciach ... nic imho dopowiedzial sobie reszte moim zdaniem szkoda czasu na takiego faceta no ale to moje zdanie

[try walking in my shoes "albo oboje klepiemy albo zadne z nas" to mnie rozbawiło, abstrach*jąc już od tematu ] :P:D super przeczytaj pierwszy post jeszcze raz czy on ma prawo do nazywania jej dziwka kurwa itp ? dla mnie > nie ma o ile napisala prawde (top i tak jest pewnie provo):P

Wkurzony człowiek mówi różne rzeczy. Gdybym zobaczyła swojego faceta obmacującego rozebrane panny, pewnie dostałoby mu się od dziwkarza itp., kilka razy z liścia i chyba nie miałabym ochoty na słuchanie tłumaczeń w stylu: \'Przecież z nią nie spałem, tylko trzymałem ją za tyłek\' :o A potem bye bye, maszkaro ;] Nadużycie zaufania po prostu tak się kończy.

Gość koralinajna
moim zdaniem niezależnie od jarmarcznego gustu autorki to jej facet zachował się jak prymityw i cham i jakby mnie mój mężczyzna od dziwek wyzwał to długo musiałby wyć na wycieraczce, żebym w ogóle zechciała wysłuchać przeprosin w co szczerze wątpię zatem autorko - to, że do niego dzwonisz i przepraszasz, sprawia, że przy pierwszej lepszej okazji usłyszysz jaka to z ciebie dziwka dajesz na to przyzwolenie

oj laska piwa nawarzylas to teraz sama je wypij... nie dziwie sie facetowi....

Gość hehe33
Wiadomka. Jakby kobieta napisała takie coś, wszystkie stawiłby się murem i pisały, nie martw się faceci to chuje. Żeby oskarzyć, że facet posuwa striptizerkę, wystarczy sam domysł, ba nawet nie wiedzą czy to tylko sam taniec czy coś więcej. No ale wiadomo i tak ją zdradzi. Natomiast jak napisała to kobieta to oczywiście ona jest bez winny. Facet to chuj. Obiektywizm i bezstronniczość. Kurwa jesteście załosne(nie wszystkie Panie tutaj oczywiśćie), naprawdę. Jak Ty bys znalazła takie zdjęcia to byłby foch na kilka tygodni, może nawet bys z nim zerwała. No ale kobieta możę, przecież facet powinien wiedzeić, żę do niczego nie doszło. Troche go pomacała, dała mu całusa(jak to się daje każdemu, bo przecież usta jak dupa, dwa razy się daje). Żal i żenada. Płońcie.

Gość cholos
hehe33 ma racje. Dam Ci rade rzuć faceta bo po kiego mu taka dziewczyna jak Ty. A swoja drogą to trzeba być prymitywem by organizować wieczory ze striptizem. (dotyczy to zarówno panów jak i pań).

zgadzam sie z Panami... jestem kobieta ale goscia rozumiem.. sama bym sie zastanawiala co bylo a nie zostalo zfotografowane :)

bylam kiedys na takiej imprezce wieczor panienski i wyszlo ze przyszla panna mloda przespala sie ze striptizerem do slubu nie doszlo.....

Gość getmoneyyeah
jesteście żenujące. zgadzam się z tamtaramtam. Gdyby facet którejś z Was miał foto na którym trzyma jakąś zgrabną dupę i całuje ją w usta (tylko dziubek) to też byście poczuly ukłucie zazdrości. Ty aurotko wiesz, jakiego typu jest twój facet - zazdrośnik a się dziwisz jego reakcji.... TO< ŻĘ WYZWAŁ CIĘ W TEN SPOSÓB było bardzo chujowe z jego strony.. no ale rozumiem w 100% Jrgo wkurwienie.... TROCHĘ EMPATII

Gość Rendy
Zgadzam się z Rastamańką. Uważam droga Darido, że Twój facet miał absolutne prawo by się wkurzyć, nawet wściec. Każdy człowiek jest inny i odmiennie reaguje na takiego typu sytuacje. Sama powiedziałaś, że ON należy do najbardziej zazdrosnych i zaborczych. Ale do jakiego stopnia można się posunąć do cholery?! Żeby 'kochający' Cię człwiek dopuścił się do takiego słownictwa?! Za kogo on Cię uważa? Baardzo przesadził z obelgami na Twój temat i zapewne sama dobrze o tym wiesz. Widać od razu, że bardzo Ci na nim zależy i że za wszelką cenę i mimo wszystko pragniesz go powiedzmy odzyskać. Poczekaj. Nie wydzwaniaj do niego non stop, bo sama widzisz, że to nie daje rezultatów. Jeśli naprawdę Cię kocha, sam się odezwie i mam nadzieję, że jakoś sensownie wytłumaczy... Powodzenia.

Gość Rendy
Jeśli znajdziesz czas i chęć, możesz napisać na mojego e-maila co i jak. Bardzo interesuje mnie jak ta sytuacja się wyjaśni i skończy... Z góry dziękuję :*

Nie powinien wyzywac od najgorszych,bo swiadczy to o braku szacunku do osoby,to juz wiele mowi,chociaz z 2 strony tez nerwy i emocje biora gore,czlowiek nie panuje nad soba.Jednak to tez nie tłumaczy obelg ,ale nie mam zamiaru tu linczowac chłopaka.To niestety Ty nie zachowałas sie fair w stosunku do niego. Po pierwsze jesli macie do siebie zaufanie i traktujecie sie powaznie,powinnas go uprzedzic o takiej imprezie,nie dosc ze poczuł sie oszukany to jeszcze przypadkiem zobaczył fotki,był to dla niego szok i tu sie nie dziwie.Mozna isc na taki wieczorek i sie zabawic,wszystko dla ludzi,tyle ze trzeba znac granice dobrego smaku ,miec szacunek do siebie i partnera,"dziubek" i posladki to dla mnie akurat przegiecie.Tak jak pisali inni,Ty na jego miejscu zareagowałabys podobnie, a moze nawet gorzej.To tylko moje zdanie...

\"Ale do jakiego stopnia można się posunąć do cholery?! Żeby \'kochający\' Cię człowiek dopuścił się do takiego słownictwa?! Za kogo on Cię uważa?\" No nie wiem do jakiego stopnia można się posunąć, żeby \"kochająca mnie kobieta\" macała po doopie innego i śliniła się z nim :O Za kogo ona musi uważać swojego faceta? :P I pozostaje kwestia tego, czego NIE MA na zdjęciach... Jestem pewien, że każda z Was drogie panie pomyślałaby, że pewnie było coś jeszcze tylko nie ma fotek, bo kto będzie trzymał fotki jak rżnie się ze striptiserem.

Gość ale pieprzenie
jak kobieta daje calusa i klepie po tylku to tylko zabawa i mowa o potrzebie zaufania jak facet, to na pewno potem zdradzil i prostak, bo kto powazny sie tak zachowuje nie ma to jak podwojna moralnosc :D jestescie zaklamane wiec macie na co zaslugujecie

..Halo, siła złego na jednego..? Panowie, kto z was jest bez grzechu, że rzuca kamieniem..? Macie prawo? Żaden panny po pijoku za d... nie złapał? Same kryształowe prawiczki az do ślubu..? :P To jest Żenada..

Gość tchórz i kryształowy prawiczek
Nie wiemy co było na tych zdjęciach, może oprócz ręki autorki były inne elementy, które facetowi dały do myślenia. obeznana - a jakbym się zaczernił to coś zmienia ? Nick jest wolny, dla ciebie wszystko. :*