Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Darida

Wyzwał mnie od dziwek i zamilkł. Miał rację?

Polecane posty

Obeznana Matko Tereso - bardzo Cię interesuje moje życie, nie masz własnego? A skoro Twój nigdy nie powiedział do Ciebie "suko" to nawet nie wiesz co tracisz:P Ale każdy lubi inne zabawy:P Tylko nie bardzo rozumiem o co Ci chodzi z tym sięganiem? Czy Ty aby nie za wysoko sie oceniasz? Nie bierz wszystkiego do siebie, nie jesteś w centrum zainteresowania - w każdym razie nie mojego:P Wychowuj swojego posłusznego chłopczyka jak chcesz, ale ze mnie zejdź bo się duszno robi:O

A jeśli chodzi o wsparcie - wspomniałaś o sobie i kobiecie w jednym zdaniu - nie rób tego na przyszłość, bo ktoś może pomysleć, że nią jesteś...

Agresja zawsze dowodzi niskiej samooceny (tu: w temacie męskości :D) Nie atakuj, bo sie odkrywasz.. Upewniaj sie Inaczej w tym, że jesteś macho , co to twierdzi, że coś tracę. Oceniam się realistycznie - a nie w stosunku do ciebie.. :P

Nie pretenduję do stanowiska? (dołka.. :) ) centrum zainteresowania faceta ? który lubi Takie Zabawy.. :D Nie sil się: też oceń realistycznie.. :P ..I Odpuść..póki możesz z twarzą.. :P :P :P

Mało stanowcza: Jaki masz Problem w kontaktach z Kobietami..? Skoro musisz zaprzeczać niewątpliwej Kobiecości i Inteligencji..? :P ..Nie ma Kontaktó..? Czy są pozorowane..? Wychowuj sobie swoją dziewczynkę, gromko wołając na nią : suko! ale nie używaj rodzaju męskiego.. :D Jeszcze Ktoś pomyśli, że nim Jesteś... :P :P :P

Gość bojabojaboja
Szczerze mówiąc to ja uważam, że jak najbardziej miał podstawy do tego, żeby się wkurzyć na Ciebie po znalezieniu przypadkowo tych fotek. Nie poinformowałaś go, że idziesz na tego typu impreze, nie poinformowałaś go również po wszystkim. On się czuje teraz po prostu oszukany. Ty wiesz, że oprócz tego co jest na zdjęciach do niczego nie doszło, ale on nie wie i na jego miesjcu też bym sobie dopowiedziała najgorszy scenariusz, skoro to ukryłaś przed nim. To co zrobiłaś podkopało w waszym związku i zaufanie i wzajemny szacunek. Szczerze, to myślę, że nie odbudujesz juz tego, bo tak jak napisałaś, nawet nie czujesz się temu winna. Możesz próbować jeszcze walczyć, ale przyjmij do świadomości, że to Ty wszystko zepsułaś, nie Twój facet i to Ty będziesz musiała go przekonać, że naprawisz to co zjebałaś. Na razie daj mu to przemyśleć, potem poproś o rozmowę i spróbuj wyjaśnić. To nie o to chodzi, że łapałaś kogoś za tyłek, czy cmokałaś, chodzi o to, że coś przed nim ukryłaś, a to w porządku nie jest i temu powinnaś czuć się winna. Tak się nie robi.

wyzywanie od dziwek jest chamskie... ale facet słusznie się wkurzył...

wyzywanie od dziwek jest chamskie... ale facet słusznie się wkurzył... komik a co tak bez polotu?? nieobeznana z tematem nie wierzę, że istnieją tak ograniczone kobiety jak ty nie wierzę :D to, że ty gustujesz w ciotach- nie znaczy, że ma tak każda z nas pikanteria w związku nie jest niczym złym emocje- również

..Żyjesz Za Wolno i Za Słabo, żeby Młodo Umrzeć...? jesuuuuuuuuu jaka riposta! dobrze, że sama z niej się śmiejesz:) ja już nie muszę :)

ike - a miałam cię za inteligentną - z innych topików.. mam w głębokim poważaniu za jaką mnie miałaś :)

..Lusterko przed tobą nie monitorek..? wysil się bardziej :)

Obeznana, no popisz się jeszcze elokwencją, na jeden mój post potrzebujesz czterech? :P Jakbyś Ty chciała wejść na mnie to byłby ten pierwszy raz, kiedy bym uciekł. Masochistą nie jestem a z taką glindą bym nie wyrobił:D- tak, pewnie by mi nie stanął, bo trajkoczące pensjonarki nigdy mnie nie podniecały:P Czy Tobie w ogóle zamyka się buzia? :D Widzę, że baaardzo Cię interesuje moja osoba... Daj sobie spokój, czy Ty jesteś druga Purpurowa?:O

..to płytkie to poważanie.. jak rozumek.. Hmm.. Zasłono dymna agresywnej cioty.. ? tak- tak płytkie jak rów jordanu z morzem czarnym:D

Gość jest sie nad czym rozwodzic
zachowala sie jak dziwa wiec zasluzyla sobie,a facet ja rzuci na 100%.Nic dodac nic ując ;)

Cześć Ikuś :) Nie daj się wciągnąć w dyskusję o niczym z tą siksą :D Przynajmniej ja za cholerę nie wiem o czym, bo jej odpowiedzi są... ujmę to łagodnie - dziwne.

dziewczynko- plujesz post za postem strzelasz frustracjami jak z karabinu maszynowego zapomniałaś tylko, że w wypowiedziach głównie chodzi o ich sens...........

MS i tak wpadłam tylko na chwilkę....się pośmiać :)

Moje zdanie jest takie: mial powod zeby sie wkurzyc, ja sobie nie wyobrazam zebym poszla na taki wieczor kawalerski ze striptizerami, to po pierwsze a po drugie jak jeszcze widzial na zdj ze trzymasz kolesia za pupe albo dajesz \"dziubka\" to sorry ale powod jak dla mnie mial z pewnoscia. Ale nie powinien Cie wyzwac od takich...

Moje zdanie jest takie: mial powod zeby sie wkurzyc, ja sobie nie wyobrazam zebym poszla na taki wieczor kawalerski ze striptizerami, to po pierwsze a po drugie jak jeszcze widzial na zdj ze trzymasz kolesia za pupe albo dajesz "dziubka" to sorry ale powod jak dla mnie mial z pewnoscia. Ale nie powinien Cie wyzwac od takich...

ale przecież ona tak się zachowała:) bycie na takiej imprezie to jedno- obściskiwanie się to już zupełnie inna rzecz a trzymanie takich fot na komputerze to już totalny brak inteligencji