Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Darida

Wyzwał mnie od dziwek i zamilkł. Miał rację?

Polecane posty

Gość siedze i czytam
Ale jak faceci maja szanowac kobiety,jak coraz wiecej kobiet nie ma szacunku do siebie,wlasnego ciala, nie mowiac o klasie.Nie ma sie pozniej czemu dziwic,naprawde...

tak- tak płytkie jak rów jordanu z morzem czarnym martwym:) * pomyślałam o ciemnocie nieobeznanej i podświadomie przeniosłam to na wypowiedź :)

Nie mogę uwierzyć, że obeznana sobie poszła...:D A tak było śmiesznie, Ikuś sorry, ale Twój błąd przy jej tekstach wypadł bardzo baldo ;)

MS w pierdoleniu głupot nigdy nie byłam dobra:)

Gość MMMery
Zamień się miejscami. Pomyśl jak Ty byś się poczuła jak byś zobaczyła go na zdjęciach z striptizerkami. Jeśli poczułabyś się urażona to powinnaś go zrozumieć. Jeśli nie przeszkadzało by Ci to, to znaczy, że nie dogadywaliście się w związku. On miał inne oczekiwania.

MS twoja empatia mnie rozbraja :) :D

Nie miał racji. Zwykły babski wypad nic w tym złego. :D a burdel to taka inna zwykła restauracja :D

Gość O Rany..
..Obeznana, ja cię dobrze rozumiem: broniłaś dziewczyny, a nie postępku; masz rację :) Gdybyś została, zobaczyłabyś, dlaczego tak na Ciebie jazgotnęła.. :P Zaatakowałaś kochasia- błąd.. Ale poziom już widzimy..:D Nie dorasta Ci :) Do zobaczenia wśród myślących.. Takie epitafium, mądra Babo.. :)

..Obeznana, ja cię dobrze rozumiem: broniłaś dziewczyny, a nie postępku; masz rację to tak:D ta słynna solidarność jajników:D sposób obrony też pozostawiający wiele do życzenia a co do poziomu- wyznaczonego zresztą prze nieobeznaną ja tam wolę trzymać pion:)

O rany - rozumiem, że "kochaś" to niby ja? Otóż Ike doskonale wie, że takie siksy to dla mnie chleb powszedni i naszą niejako wspólna pasją jest zabawa tymi namiastkami kobiet:P Ike, one nie wiedzą co to jajniki, za to mają owulację:D Przez 24 godziny na dobę, 7 dni w tygodniu :P

a ja myślę, że żaden takiej dobrze nie przerżnął- ups- nie przekochał:) muszę lecieć ;)

Oooo tak MS :D Zabujałam się w Tobie od pierwszego zaklikania i... źle znoszę odrzucenie ;)

Gość złotowłosssa
nooo...koleżanko, właśnie wyobraź sobie ze ty znajdujesz u niego takie fotki, identyczne jak on u ciebie? jak sie czujesz? myślisz ze to tylko zabawa? i obracasz wszystko w żart?? nie wydaje mi się... ja bym chyba zatłukła swojego faceta jakbym takie fotki znalazła...jak już musi się z jakimiś dupami bawić to niekoniecznie musi sobie pstrykać takie zdjęcia w stylu "comk w dziubek" i inne, i jeszcze żebym ja to znalazła...to był moja droga cios poniżej pasa...nie dziwię mu się...

Nie MS... w każdym innym od trzeciego, ale TY..... trafiło mnie od pierwszego :D

:D no toś mnie podsumował :D wiedz jedno... od kiedy jesteś Ty nie ma nikogo innego! ;) :D:D

No co..:D Taaa, tylko tak mówisz, pojawi sie jakiś mniej stanowczy i zapomnisz o mnie...😭 :D Wszystkie jesteście takie same :D :D

No... nie ubliżaj mi i Ike mówiąc że wszystkie jesteśmy takie same :D:D

Kółko wzajemnej adoracji aniu chcąc - nie chcąc należysz już do tego samego kółka :P :D 🌻

a jak:D a tak na serioo niestety dziś ike tylko zagląda 😭 także korzystaj :D