Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ofiaraaa przemoccyyy

Przez matke nie moge normalnie zyc

Polecane posty

Nie wiem gdzie szukac pomocy, mam 26 lat a czuje sie bezradna. Matka terroryzuje rodzine, jest oprawca psychicznym. Niszczy slowami, uzywa przemocy, ma ataki szalu, wyzywa. Osoba ktora powinna byc dla nas najwazniejsza tak nas niszczy. Wczoraj chciala mnie uderzyc, i rzucila wazonem. Naszczescie mnie ominal i rozbil sie o sciane. Przez to wszystko jestem zamknieta w sobie, nie umiem otworzyc sie na ludzi. Nie moge miec faceta, bo to co sie dzieje u mnie w domu jest nie do wyobrazenia. Nie wiem jak sobie z tym poradzic naprawde nie wiem. Mam zmarnowane zycie przez to:(

masz 26 lat, najwyższy czas się wyprowadzic i zaczac swoje życie z dala od terroru matki

Jak tak samo miałem z ojcem. W wieku 20 lat spuściłem mu łomot i od tamtej pory zaczął mnie szanować (właściwie to się mnie po prostu boi ale na jedno wychodzi). Obecnie mam 22 lata.

W życiu trzeba umieć walczyć (dosłowanie) o swoje. Zrozumiałem to dwa lata temu i dlatego zacząłem interesować się wrestlingiem.

To nie takie latwe, chcialabym sie wyprowadzic, jednak nie pozwalaja na to finanse w obecnej chwili. Matka sie nie zmieni, jest chora, mialam takie dziecinstwo, i dorastalam w tym, teraz jestem osoba dorosla i tez tak jest. Niestety mam jeszcze rodzenstwo i czuje sie bezradna, nie chce ich zostawiac.