Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marna szansa

CZY DLA BRZYDKICH NIE MA MIEJSCA?!

Polecane posty

Gość marna szansa

Czy dla brzydkich ludzi nie ma miejsca na tym swiecie?

Gość marna szansa
wiec jaka jest recepta na zycie? czy kobieta niepewna siebie a piekna równiez moze wydawac sie brzydka? Oczywiscie przyjmujemy pojecia-brzydka , piekna jako względne.

Gość Dorota bez kota
brzydkie z urody czy z charakteru? bo to roznica Pojecie brzydoty jest wzgledne - to co sie podoba jednemu dla drugiego moze byc nie do przyjecia i odwrotnie. Czesto jest tak,ze spodoba Ci sie ktos z wygladu,ale jak otworzy usta traci caly blask a z kolei ktos zupelnie przecietny moze okazac sie bardzo interesujacy i pociagac Cie coraz bardziej.

Gość marna szansa
powiedzmy, ze z urody. Rozmawiamy tylko o wygladzie(juz wczesniej zostało napisane, ze pojęcia:brzydota, piękno postrzegamy jako wzgledne wiec prosze sie nie powtarzac:) )

Gość lurek
recepta na życie jest taka ustalić problem zanalizować go usunąć często trzeba zaliczyć psychiatrę żeby jakoś w głowie się poukładało dawaj fotę to ocenimy

Gość marna szansa
czy liczy sie postawa-pewnosc siebie, wartosci, szacunek do samego siebie czy bardziej wygląd? Bo czasem mam wrazenie, ze to pierwsze? A wy jak sądzicie?

zgadzam sie pojecie piekna jest wzgledne wielu ludziom podoba sie cos innego

Gość marna szansa
DO LUREK: Bez zadnych fotek poza tym abstrachuje od swojej osoby. Chce poznać opinie innych. Tylko tyle.

Gość marna szansa
dobra czyli przewaga urody ?a nie postawy?

Gość qae3
ja zawsze myślałam, że jestem paskudna brzydka i nikt mnie nie lubi , bo wyglądam tak jak wyglądam. Całą szkołę przeszłam bez przyjaźni, bo odstawałam i nie weszłam do grupy, bo wiedziałam, że nikt mnie nie polubi , bo jest paskudna i nieśmiała. I się tak w tym utwierdziłam, że ciężko mi potem było oswoić się z tym, że chłopaki uważają mnie za bardzo atrakcyjną i fajną dziewczynę. Sama sobie wmawiałam brzydotę. A tak naprawdę klasa mnie olewała, bo ja ją olewałam. Byłam może i grubsza, ale jak dorosłam to ładnie wszystko się ukształtowało i podobam się facetom. Podrkeslam urodę makijażem, noszę fajne ciuchy i jestem ładna. Byłam raz też na pokazie. Nie jestem modelką, ale na amatorskim pokazie zostałam zakwalifikowana i wystąpiłam ten jeden jedyny raz dla zabawy. Tak więc brzydka być nie mogę.

Myślisz że jesteś brzydka/brzydki i nie możesz przez to znaleźć chłopaka? :P To wejdź na pierwszy lepszy portal weselny i zobaczysz jakie różne są pary :P Sama się zdziwiłam jak pooglądałam... A i znam jedną koleżankę. Zawsze była nie dość że brzydka to głupia i biedna. I ma przystojnego, fajnego chlopaka. Widocznie mu się spodobała

Gość marna szansa
ale konkretnie?postawa czy uroda? z Twej wypowiedzi wynika, ze raczej chyba postawa:)

Gość marna szansa
czemu koniecznie chcecie odniesc temat do mojej osoby?Mysle, ze to nie ma znaczenia tutaj. Ciekawi mnie opinia innych. A to, ze czasem czuje sie jak frajer to inna kwestia.

Gość moja prababcia często
opowiadała o swojej znajomej z pracy. Jak ta osoba przyszła pierwszy raz do pracy (a to było dawno bardzo temu) to wszyscy się zachwycili, że taka piękna, niezwykłej urody i co ona w tej wyświetlarni robi, bo taka piękna. Moja prababcia tez się zachwyciła, ale tylko do momentu kiedy tamta się odezwała. Bluzgała ponoć jak szewc, a z jej ust sączył się jad i złośliwość, intrygowała przeciwko wszystkim i w ogóle była nie do życia. Cała jej uroda poszła w diabły przez to jak odnosiła się do ludzi, nikt kto ją poznał nie uważał jej już za piękną. Wiec sam wyglad to nie wszystko jak widać.

Gość na portalach randkowych
kazda chce tylko przystojniaka i bardzo często nawet nie odpisze taka na wiadomość jaką jej się wyśle :-o nie dość że za pewne siebie to jeszcze chamskie :o

Gość marna szansa
moze i racja..................

Gość Kędyś
Podobno jest, jeśli posiada pewność siebie. Rzecz jednak w tym, że te cechy lubią sie wykluczać. Poza tym, w kwestii wyglądu, społeczeństwo robi się coraz bardziej wymagające. Wina leży poniekąd w tym, że od chłopów chcą więcej, chłopy chcą więcej. To samo z babami. I tak powstaje brzydota.

Gość żeby to śmieszne jeszcze było
ale niestety , tragedia :O

Gość Agmptgjptp
nie ma brzydkich ludzi, jest za duzo dalekowidzów

Gość Agmptgjptp
wole miejsca siedzace. z dolu kazdy jest brzydki a kazdy rowna sieę zadny

Gość Upupupup

co z tego, ze dziewczyna jest piekna i zgrabna jak jest głupia jak but, nie potrafi sie wysłowić po polsku, nie czyta książek, ma bardzo ograniczony zasób słów? myslisz, ze taka panna ma powodzenie? tak ma - na jedna noc, na szybki numerek, bo taka nawet nie zauwazy, ze została wykorzystana. Znam kilka takich dziewczyn. I powiem Ci ze wieksze powodzenie maja ta mniej urodziwe, ktore maja cos do powiedzenia, maja charakterek i własne zdanie na kazdy temat.

Gość do zła zła zła
a czy czytanie jest takie wazne?

Gość hejhejhejjejeje
co do powodzenia większego tych brzydrzych powiem jak to wygląda ze strany faceta czyli z mojej i sporej części moich kumpli- fakt te brzydsze (ale tak w miare raczej takie przeciętne) mają większe powodzenie bo w sumie nie chciałbym mieć pięknej kobiety bo ona by w końcu mnie i tak zdradziła- takie kobiety mają mega wymagania i można o nich marzyć i podziwiać ich piekno ale bałbym się ciągle że jest zwierzyną na którą każdy koles chce zapolować i że ona w końcu ulegnie- tyle w temacie... a szkoda bo podoba mi się taka jedna piękna dziunia ale jak mam być zdradzany to wolę przeciętną ale wierną

Gość hejhejhejjejeje
oj zdziwiłbyś się- nie ja jeden tak myślę a wyglądam na twardziela- jak ma się piękną kobietę to nagle nie wiadomo skąd cała pewność siebie gdzieś ucieka bo jak z nią idziesz to widzisz te spojrzenia innych kolesi- każdy chciałby ją mieć- wolę mieć brzydszą a nie pekać z zazdrości jak jest w pracy, jak idzie na kurs tańca latino i wygina sie ze swoim tanecznym partnerem i on jej dotyka... miałem takie akcje i nie chcę więcej- na piękne fajnie jest tylko popatrzeć

Gość Pięknaaa
boś sam pewnie brzydki. dla pieknych tylko przystojni a przecietni i brzydcy niech sobie pasztety biora