Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 58 kg ja waze

pytanie do panów??

Polecane posty

Gość czuczka
Ej nie sluchaj tych baranowto nic zlego poznac sie a dyskotece, tak na prawde szie nie dowiesz co bedzie z tej znajomosci dopoki sie z nim nie spotkasz.Moze to i jest don juan ktory szuuka przygod, a moze fajny facet ktory sie znalazl na dyskotece w tym samym czasie co ty bo tak mialo byc! fajni faceci tez czasem chodza potanczyc .Mam nadzieje ze cos wyjdzie z tej znajomosci, powodzonka!

Gość numero duo
czuczka: Znaczy się, porządni faceci dają nieznajomym, porządnym dziewczynom "cmoki w szyję"... Muszę to zapamiętać. Na dyskotekach nawet nie da się porządnie pogadać. Spotkaj się z nim i się pilnuj.

Gość 58 kg ja waze
nie uwazam zeby kazdy koles na imprezie był napalonym dziwkarzem ale ten troche za duzo komplementował i to mnie zmartwiło:P

Gość Jasko z Bogdanca
nie no, kolo stanowczo chce umoczyc ogora i tyle

Gość numero duo
Test ognia: "zaproponuj mu seks, a jak się zgodzi, to go rzuć". Ale to drastyczna metoda.

Gość numero duo
Moja poprzednia wypowiedź to był żart. Lepiej tak nie rób. To tak dla pewności.

Gość szuka zony
:D :D :D

Gość figo fago dżipago
jak nie sprawdzisz nie będziesz wiedzieć. jak będzie fajny i będziesz kontynuować znajomość to uwzględnij że i on będzie wyznawał powyższą zasadę i zechce sprawdzić cię. A to znaczy że między nogi trzeba będzie wpuścić. Warto wiedzieć że strata cnoty to nie koniec świata a początek przyjemności, w każdym razie tak powinno być.

Gość jak chce wyroochac
to wale komplementami

Gość 58 kg ja waze
pod warunkiem ze sie odezwie to sie moze spotkam z nim;) a jak nie to go pewnie na imprezie spotkam tam numero uno.naprawde az tak bardzo nie chce trzymac cnowty i nie bede kazac facetowi czekac pół roku;)

Gość 58 kg ja waze
nie wiem czy na jdna noc, bo nie sadze zebym jak na to poszła;)

Z męskiego punktu widzenia powiem, że faceci nie chodzą na imprezy z myślą, że spotkają tam wybrankę swojego życia, ale że raczej właśnie spotkają przygodę na jedną noc. Jednak jedno nie wyklucza drugiego, wszystko przecież zależy od tego jak poprowadzi się relacje, dlatego jeśli umawiacie się już ze sobą że tak powiem "poza klubem", to jest duża szansa że coś z tego może być. Jednak jedno nie wyklucza drugiego, faceci to często świnie i zależy im na jednym :D

Gość 58 kg ja waze
no własnie:P swinie:D chcoiaz ja nie jestem taka krytyczna wobec facetów bo poczesci rozumiem ze oni maja taka nature, łowcy, zdobywcy, nie sa tak emocjonalni i nie potzrebuja zapewnien o wielkiej miłosci, maja inna nature niz my kobiety totez pewne zachwania wydaja mi sie zupełnie normalne

Podobno naukowo jest udowodnione, że mężczyźni mają 6 razy większy popęd płciowy niż kobiety. Dlatego to, że facet chce uprawiać z tobą sex nie musi oznaczać że nie chce cię bliżej poznać, spędzać z tobą czasu itd, ot czysta biologia. Jednak jest wielu, których interesuje tylko "zaliczenie" laski..

Gość 58 kg ja waze
trza sie po prostu spotkac mam nadzieje ze jeszcze sie odezwie, ja nie zamierzam, jak kocha to poczeka;)

Gość zycze szczescia
tylko sie zabezpiecz

Gość DDDDDDD

Gość kjbghm jm pojip.
lkpmklpom olp '\

Gość 58 kg ja waze
nie odezwał sie po tym jak zaproponował spotkanie a ja odmówiłam tłumaczac sie tym ze nie mam czasu.co robic napisac czy olac..:???:O:O

Gość Zycie jest okropne
Ruchac mu sie chce. Porzadni faceci nie liza kobiet na dyskotekach! Myslcie wreszcie bo pozniej macie pretensje ze was pozadni faceci nie chca! A myslicie ze ja bym chcial taka co miala kilka bolcow na imprezach lub niekoniecznie na nich? Co sciemnicie ze nie bylo przed nim nikogo innego jak myslicie na jak dlugo nasciemniacie wreszcie wyczuje. My porzadni faceci szukamy porzadnych kobiet i nie szukamy na dyskotekach :)

Gość 58 kg ja waze
ale chrzanisz koles a co to na dyskoteki same kurwy chodza...niektórzy po prostu chodza potanczyc mam 23 lata to co mam w domu siedziec czasem chodze sa wakacje wiec zdarza mi sie to czesciej.... co to ma wspolnego z porzadnoscia??