Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kici 100

stanik i stringi ?

Polecane posty

Gość kici 100

Co sądzicie o dzisiejszej modzie ? O noszeniu stringów ? Usztywnianych staników ? Przecież stringi to kawałek sznurka i nic wiecej Gdzie tutaj jest chigiena ? Jak można nosić je pod spodnie ? A stanik po co taki usztywniany latem to gorąco . Zimą przeziebiamy nerki pęcherz bo nie nosimy odpowiednich majtek a latem nosząc staniki usztywniane przegrzewamy sie w tym miejscu . Nie powino byc odwrotnie ?,ze powiniśmy dbac o pecherz i nerki , po co sie przegrzewac nosząc takie staniki ? A potem sie dziwimy dlaczego mamy zapalenie pęcherza ... CZyż nie mam racji ?

Myślę, że stringi nie zawadzają w higienie :P Ze stanikami trochę przesada :D Nosimy usztywnione staniki, ponieważ jest to wygodniejsze i piersi lepiej wyglądają, szczególnie tyczy się to kobietek o dużych rozmiarach biustu. Swoją drogą nie wydaje mi się, że usztywnione staniki tak bardzo przeszkadzają podczas upałów :D Poza tym stringi w zimie chyba nie są odpowiedzialne za zapalenie pęcherza :o No chyba, że ktoś nosi krótkie biodrówki i kurteczki po młodszej siostrze :P

Gość akurat dzis stringi
nie są modne (choć u bywalczyn disco i innych landryn są na topie:)