Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet niepalący apeluje

Co sie dzieje ,że kobiety tak palą papierosy ?to jest odrzucające ..naprawde!

Polecane posty

Gość facet niepalący apeluje

Studiuje zaocznie .mam 35 lat ale nigdy nie paliłem .jestem wysportowanym dbajacym o kondycje i zdrowie facetem.. Na mym kierunku studiów są prawie same kobiety ..obserwując je na co dwutygodniowych zajęciach weekendowych naprawde nie moge wyjśc z podziwu dla ich płuc..ja te płuca to wytrzymują . me znajome ze studiów maja nieraz po 24 lata a palą jak lokomotywy ..czasem mi głupio przebywac z nimi gdzieś w knajpie na kawce bo jako jedyny nie pale wtedy . Co sie dzieje z kobietami >?czemu tak wiele ich pali ? moje znajome portrafiąza caly dzien wypalic na raz dwie paczki papierosów..niedosc ze to kosztuje to jak szkodzi.opamietajcie sie kobiety !

Gość ramona rajd
ZGADZAM SIE Z AUTOREM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jako jedyna nie pale wsrod kolezanek i wkurza mnie jak jestemy w knajpce a one dmuchajami dymem prosto w twarz gdy jemy na przyklad pizze :(wtedy ani wyjsc ani nic ...!

ja tez nie palę ale tak samo kobiety jak i mężczyźni są dla mnie okropni z papierochem w ustach, w sumie to ich zdrowie tylko szkoda że nie szanują często innych

Mnie denerwuje jak ludzie palą na przystankach. Na UM to większość osób pali. Przyszli lekarze :P Sama też czasem wypalę cygaro, ale raz na miesiąc chyba więc się nie liczy raczej :P

Gość LEOFG
SPADAJ .JA TEZ PALE

Gość palacze są odpychajacy
zarówno kobiety jak i mężczyźni, powiedzmy ze facetom to zwisa, jak wyglądaja i że od nich cuchnie, zwisa im takze to co inni o nich pomyślą, ale kobiety ? stroją się, malują, czeszą przecież nie tylko dla siebie a taki cuchnący szlug niweczy cały efekt, odrażający oddech, dłonie, włosy, ciuchy, przecież tu pranie i mycie nic nie daje, palacze smierdzą na wskroś, takze apeluję do wszystkich palaczy aby się opamiętali, ale szczerze pisząc wątpię aby to cos dało...