Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość życiejeststraszne

moja matka chyba jest satanistką...

Polecane posty

Gość życiejeststraszne

czaem tak myślę. Np. dziś. I w ogóle ona chyba powinna za mnie w kiciu siedzieć. Za znęcanie się psychiczne. Jak można w taki sposób postępować? Nie rozumiem. Całe życie kogoś oszukiwać. ZAGADKA. Istny Majkel Dżekson.

Gość życiejeststraszne
Teściowa to jeszcze bo to takie... aaa każdy sie wystrzega. Ale matka? Boże jak ja nienawidzę wsi wiecie. Wieś, wiocha - kojarzy mi sie to wszystko JAK NAJGORZEJ - z zacofaństwem i w ogóle... a to rolnictwo tu rozwinięte w tej Polsce , ci farmerzy na tej wsi... Boże już idę się raczej pakować bo to nie ma sensu :(

Gość życiejeststraszne
Raz oglądnęłam film o Analisie. Boże jaka ta Analisa była nienormalna. Taka, że ją opętało. Czasem myślę, że to właśnie jest moja matka. Dosłownie to samo. Grunt to sie nie przejmować, ale gdybyście się tak narobili jak ja i tak zostali pociorani... nie wiem. Też byście potrzebowali psychiatry. Uwierzcie mi :(

Gość życiejeststraszne
jest to wszystko smutne, ale taka jest prawda. :( Samo życie. :(

1. jezeli w dziecinstwie w ramach rozwoju manulanego musiales/las rysowac pentagramy 2. jezeli musiales/las ze szkoly przynosic same 6 3. jezeli do kolacji puszczala KATa to tak.... bez watpienia mamy tu do czynienia z sila nieczysta. Ale nie przejmuj sie, podobno jak sie w to nie wierzy to nie działa

Gość niebieskooka kobieta
ale satanistką to oskarżenie trochę przerośniete ona wyznaje i czci sztana?? czy Ty aby nie przesadzasz

Gość życiejeststraszne
Nie jest OFICJALNĄ satanistką tylko satanistką RACJONALNĄ. jest takie pojęcie SATANIZM RACJONALNY - dla mnie to ona. Pierwszy przejaw to jak na pierwszym miejscu postawisz w życiu kasę i wszystko tylko nie Boga. Satanizm racjonalny to jest. Nie musisz zaraz chodzić na czarne msze żeby być satanistą. Wystarczy...chodzić do kościoła. Tu gdzie mieszkam teraz ludzie to straszni sataniści racjonalni. Nie umiem tu już wytrzymać. Na dodatek to mordercy. Zajeżdżają mnie wszyscy od kilku lat, rujnują życie. Co sie dziwić? Pierwsze przykazanie leci to każde następne tym bardziej. A piąte już zwłaszcza. Jedynie trzecie się tu trzyma w tej okolicy. Ale co to warte, nie? Nie umiem tak żyć tak...wegetowac. Zawsze sobie żyłam - czułam, że żyję. A tu czuję, że ktoś mnie normalnie codziennie zabija. Kto? moja matka, rodzina. Nie rozumiem ich. Ale taka prawda :(

Gość życiejeststraszne
Na pierwszym miejscu trzeba w życiu postawić wartości, żeby człowiek czuł się ...no trochę lepiej niż ja obecnie. Na przykład. A tu jak nie kasa to misa. ja już nie mogę. Albo praca. A mieszkanie? Boże jakie z tego robi sie kłamstwo. Jeszcze mi stary bratowej zniszczył doktorat. Wiecie co - co to za ludzie są? Ja ich nie uważam za ludzi - głupie zawistne zera i złodzieje. KONIEC. Tu nie ma ludzi. :( To chyba jedyna prawda o tym towarzystwie... NIE dajcie się!!!

Gość życiejeststraszne
Stary bratowej i jej rodzina to ateiści. To sataniści racjonalni. Okradają kogo mogą - mnie pierwszą. Co ja przez nich tu przeszłam to wy pojęcia nie macie. Ale jeszcze im udowodnię jakimi są zerami. ZERZYSKAMI. Bo taka prawda o nich :( życiejeststraszne...

Gość życiejeststraszne
Moja bratowa też jest satanistką i brat. Jedynie, że chodzą do tego kościoła, a tak to normalni sataniści jak dla mnie. W końcu tez mi sie coś nalezy, nie? Okazuje się , że kop w mordę. No to po co im ten kościół? Nie mogę iść do kina? jakoś by jeszcze wyglądali wtedy jak dla mnie... mówię wam jak tacy ludzie męczą. OKROPNIE. Ale mam nadzieję, że wkrótce się tych kleszczy pozbędę. :(

Gość jak dla mnie
to z tobą jest cos nie tak:/

Gość życiejeststraszne
Słaba jestem bardzo. tak jakoś ...zwiędłam. Przekwitłam... :(