Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bzz bzzz bzzzzz

ladaco czy ty masz moze na imie ...

Polecane posty

Gość bzz bzzz bzzzzz

sławek ??

Gość slawek ladaco
brzmi ladnie:P

Gość a kto pyta
onufry

Gość mezczyzna z kielc
czytajac odwrotnie twój nick wydaje mi sie ze masz na imie Leokadia:)

Gość niebanalanana
Marcin :P

Gość a kto pyta
Spis tematów | Nowy temat | Szukaj | Pokaż nagłówki | Preferencje » Odpowiedz na ten temat Temat: ladaco czy ty masz moze na imie ... 11:55 bzz bzzz bzzzzz sławek ?? 12:02 [zgłoś do usunięcia] ladaco nie, niestety a ja jestem zaszyfrowany 12:03 [zgłoś do usunięcia] ladaco ale jak coś bede wiedział w tym temacie to dam znaka a ja jestem zaszyfrowany 12:04 [zgłoś do usunięcia] slawek ladaco brzmi ladnie 12:06 [zgłoś do usunięcia] ladaco nie dla mnie a ja jestem zaszyfrowany 12:07 [zgłoś do usunięcia] stokrota. ladaco to ladaco http://www.youtube.com/watch?v=zFhIzPHiitE 12:07 [zgłoś do usunięcia] a kto pyta onufry 12:08 [zgłoś do usunięcia] ladaco prawde mówisz stokrota a ja jestem zaszyfrowany 12:09 [zgłoś do usunięcia] stokrota. (aga_i2@buziaczek.pl) ale mi to tak z wyglądu na piotrka wygląda http://www.youtube.com/watch?v=zFhIzPHiitE 12:09 [zgłoś do usunięcia] mezczyzna z kielc czytajac odwrotnie twój nick wydaje mi sie ze masz na imie Leokadia 12:10 [zgłoś do usunięcia] ladaco stokrota..a to tobie z monitora tak wychodzi a ja jestem zaszyfrowany 12:10 [zgłoś do usunięcia] niebanalanana Marcin 12:11 [zgłoś do usunięcia] Cuba Libre zona go zwie cariño » Odpowiedz na ten temat * używane auta * nieruchomości ogďż˝oszenia * biustonosze * perfumy * notebooki, laptopy * buty damskie * bielizna damska * RTV - telewizory, kamery wideo * AGD - zmywarki, kuchenki, pralki * aparaty fotograficzne i cyfrowe Kafeteria - Reklama - Redakcja © 1999-2009 o2.pl Sp. z o.o. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Gość bzz bzzz bzzzzz
bo przypominasz mi (wu\ypowiedziami) mojego znajomego. on ma sławek na imie... myslałam ze to on :D

oi mam szukac specjalnie , byl topik, gdzie ktos wrzucił Twoje zdjecie, a moze sam to zrobiłes:P

Gość ladaco to władek

Gość bezeceństwa
jaka fote ? to ja sie nie zaliczam do tej polowy ? no tak kuwa, zawsze spozniona😠

Gość ale pyta

Gość pusia mam na imię

Gość Staiek jak już jestem

Gość miś**
ladaco ma na imię Robert, a ten topic z Jego zdjęciem już skasowany

nie męczcie już ladacznika, to jego sprawa, a Wy jak jestescie tacy mądrzy to podawać po kolei swoje dane....ciekawe czy się przyznacie, ladaco to ladaco i kropka, co za różnica jak wygląda i jak ma na imię, a jak ma na imię Hermeleginda to co to zmienia??????

Gość ladaco to głupek